Recunoști personajul din imagine? E unul din cei mai mari actori de comedie, având peste 9.000 de spectacole în care a jucat. A fost vânzător pentru a-și întreține familia

Este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din istoria poporului nostru, iar la finalul carierei sale a avut undeva în jur de 9.000 de spectacole. Este vorba despre Nicu Constantin, iar un detaliu pe care nu foarte mulți români îl știu este că, pentru a reuși să își întrețină familia, a fost chiar și vânzător.

image

Astăzi, numele lui Nicu Constantin este cunoscut de către toți românii, iar indiferent de generație, acest rămâne unul dintre cei mai populari actori de comedie din toate timpurile. Legendarul actor s-a născut pe 31 iulie 1939, la Eforie, iar puțini români cunosc unele detalii fascinante din tinerețea acestuia.

Nicu Constantin a avut o copilărie dificilă, iar primele clase le-a făcut la Constanța. Viitorul actor a muncit din tinerețe, iar primii bani i-a primit din diferite meserii, cum ar fi cărător de bagaje în gară, ajutor la bostănăria turcului Cadri, sacagiu, vânzător de răcoritoare pe plajă, vânzător de lapte, vânzător de creveți, cât și vânzător de ziare.

Detaliile puțin știute din tinerețea lui Nicu Constantin

În anul 1954, Nicu Constantin vine în București, deoarece un prieten de familie îi promite un loc la circ. Din păcate, viitorul actor nu este primit deoarece încă nu împlinise vârsta de 18 ani. Din acest motiv, el se va angaja ca electrician.

Tot în capitală, artistul va studia la Liceul „Matei Basarab”, iar în anul 1959, fără să studieze la Institul de Teatru și Film, Nicu Constantin debutează în televiziune, împreună cu Margareta Pâslaru și Marina Voica.

Actorul a fost căsătorit de două ori

Un alt detaliu pe care nu foarte mulți români îl cunosc despre viața artistului este faptul că Nicu Constantin a fost căsătorit de două ori. În anul 1967 s-a căsătorit cu fiica unui preot, pe nume Florența. Cei doi au avut împreună un băiat, iar după 15 ani împreună, au divorțat.

În anul 1979, el o va cunoaște pe cea de-a doua sa soție, pe Măndița. Ea a fost alături de actor pentru tot restul vieții sale, fiind o voce apreciată la Teatrul de operetă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net