Trucul minune care te ajută să scapi de gândacii de bucătărie. E de un real ajutor, însă puțini îl cunosc

Cu două ingrediente pe care le ai acasă, poți extermina gândacii de bucătărie în timp record. Iată care este trucul care te poate ajuta în acest sens:

Gandaci de bucătărie. Foto: arhiva.
Gandaci de bucătărie. Foto: arhiva.

Gândacii sunt insecte care au supraviețuit de-a lungul istoriei în ciuda schimbărilor climatice, a bombelor nucleare, a războaielor și a dezastrelor naturale. Puterea sa de a supraviețui în diferite circumstanțe se datorează anatomiei și ușurinței de reproducere. Totuși, ceea la care acești dăunători nu vor supraviețui este acest remediu de casă preparat cu două ingrediente pe care le ai în bucătărie.

Gândacii de bucătărie pot transmite diverse boli

Este esențială eliminarea gândacilor din casă, deoarece pot transmite diferite boli. Ei locuiesc de obicei în bucătărie sau în baie, pentru că iubesc întunericul și mediile umede. În plus, acolo unde gătim ei vor găsi resturi de mâncare și chiar gunoi, pe care adoră să le mănânce.

Din fericire, există un truc eficient făcut în casă pentru a extermina acești gândaci. Deși, este și adevărat că exterminatorii profesioniști sunt împotriva acestui truc din diferite motive: ei consideră că soluțiile de casă nu funcționează; ele apără eficacitatea otrăvurilor industriale, în plus aceștia pierd bani dacă familiile folosesc remedii casnice.

Cum să elimini gândacii din bucătărie?

Există un truc eficient și economic pentru eradicarea gândacilor de bucătărie. Este o combinație de cafea măcinată și zahăr obișnuit, unde gândacii vor fi atrași de mirosul dulce al zahărului, dar respinși de mirosul puternic al cafelei.

Proporția recomandată este simplă, în părți egale de cafea și zahăr, cu puțină apă pentru a forma un amestec lichid și apoi pulverizat în locuri strategice din bucătărie și baie. Aveți grijă unde turnați preparatul, deoarece amestecul ar putea păta țesăturile precum draperiile și prosoapele, de exemplu. În plus, pentru cele mai bune rezultate, se recomandă să ai o suprafață curată, fără resturi alimentare, astfel încât gândacii de bucătărie să nu se întoarcă, scriu cei de la terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net