Trucurile ingenioase pentru a curăța covoarele rapid și ușor! Casa voastră va fi mai curată ca oricând

Cu toții ne dorim o casă cât mai curată, iar pentru ca acest vis să devină realitate, suntem dispuși să depunem oricât de mult efort (fie el financiar, ori fizic) este nevoie. Cu toate acestea, atunci când ne curățăm covoarele, poate că am observat că indiferent cât de intens dăm cu aspiratorul, câteodată pare că nu am făcut mai nimic! Ei bine, din fericire, există câteva trucuri ingenioase pentru a curăța covoarele eficient și ușor!

Oțetul va scoate rapid petele din covoarele de lână
Oțetul va scoate rapid petele din covoarele de lână

Cu siguranță că fiecare dintre ne dorim o casă cât mai curată. Pentru a transforma acest vis în realitate, cu toții suntem dispuși să depunem oricât de mult efort este nevoie, fie că vorbim despre munca fizică din timpul curățeniei, ori despre banii cheltuiți. Cu toate acestea, atunci când ne curățăm covoarele din casă, poate că am observat că indiferent cât de intens dăm cu aspiratorul, de multe ori pare că nu am făcut mai nimic! Ei bine, din fericire, există câteva trucuri ingenioase pentru a curăța covoarele eficient și ușor!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la santeplusmag.com, un truc extrem de util la care putem apela, pentru a curăța rapid covoarele, este să presărați îndeajuns de mult bicarbonat de sodiu de-a lungul covorului, iar apoi să îl curățați bine cu o perie, folosind mișcări circulare. Apoi, puteți să lăsați bicarbonatul minim 15 minute, deși cel mai bine ar fi să rămână în covor peste noapte! După aceea, puneți aspiratorul până când tot bicarbonatul dispare, iar covorul ar trebui să rămână curat!

Trucuri pentru curățatul covoarelor

Un alt truc ingenios la care puteți apela pentru a vă curăța eficient covoarele este să folosiți un amestec de apă și oțet! Acest amestec este extrem de eficient pentru covoarele din lână. Înmuiați o cârpă, sau chiar mopul, în acest amestec ingenios și banal și curățați covorul cu grijă! Petele ar trebui să dispară destul de repede, mai ales dacă sunt nou apărute!

Aceste două trucuri incredibile sunt perfecte pentru a curăța rapid covoarele, fără a face prea mult efort!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
dali
copil bolnav de rujeola pojar foto shutterstock jpg
concert pixabay jpg
targ sibiu pevremuri jpg
incendiu ploiuesti (2) jpeg
sticla ketchup1 jpg
cosmos 7682504 1280 jpg
condimente pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net