Trucul perfect pentru curățarea covoarelor. Cele mai bune gospodine îl folosesc mereu

Indiferent cât de grijulii suntem atunci când vine vorba despre curățenia casei, în cele din urmă, un covor va avea nevoie de ceva ajutor, pentru a-și păstra strălucirea și culoarea. Iar atunci când ne uităm la acestea, putem fi ușor intimidați de praf, scame, sau poate chiar blana animalului nostru de companie. Însă, Click! vă propune o modalitate extrem de simplă de curățenie, care va scoate chiar și cea mai persistentă murdărie din covorul vostru!

Click! vă propune o soluție simplă de curățat covorul
Click! vă propune o soluție simplă de curățat covorul

Putem spune că majoritatea românilor au în case covoare, sau, cel puțin, mochetă. Indiferent ce ar fi, pe termen lung nu prea contează prea mult cât de grijulii suntem atunci când vine vorba despre curățenia casei, deoarece, odată și odată, covoarele vor fi copleșite și vor avea nevoie de ajutor. Indiferent că problema este praful, o pată, sau blana animalului nostru de companie, simplul aspirator, sau doar mătură, nu vor mai fi îndeajuns pentru a curăța eficient covorul.

Ei bine, în acel moment, ce veți face? Mergeți cu el la curățat? Pe lângă faptul că veți plăti o sumă serioasă, covorul este un obiect mare și destul de greu de manevrat. Nu, cel mai simplu este să îl curățăm în casă. Și de ce să dăm o groază de bani pe cine știe ce soluții toxice, când există o mulțime de trucuri „de casă”, perfecte pentru a curăța covorul!

Metoda perfectă pentru a curăța covorul

Doar 2 ingrediente vă pot despărți de covorul visurilor voastre: oțetul și bicarbonatul de sodiu! Acestea, amestecate împreună, sunt o soluție perfectă pentru curățenie și vor scoate chiar și cele mai insistente pete de pe covor!

Tot ce trebuie să faceți este să acoperiți partea pe care vreți să o curățați din covor cu bicarbonat de sodiu, peste care să puneți puțin oțet, cam în jur de o lingură. Lăsați amestecul să facă spumă, apoi frecați bine cu o perie. După câteva ore, aspirați covorul și veți vedea că petele și murdăria au dispărut complet!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net