Freacă mobila cu ulei de măsline și scrum de țigară. Rezultatul te va impresiona peste măsură

Fiecare dintre noi ne dorim să ne păstrăm casa curată, însă, din păcate, adevărul este că ne putem trezi cu o cheltuială exagerat de mare, dacă mergem printre rafturi și vedem că există un spray special pentru cele mai mici și specifice suprafețe, acum. În asemenea condiții, reticenți din a cheltui mulți bani, ne putem întreba dacă nu există și unele soluții „de casă”, care ne pot ajuta la curățenie, mult mai ieftin. Ei bine, atunci când vine vorba despre mobilă, avem soluția perfectă!

Uleiul de măsline și scrumul de țigară pot curăța eficient mobila
Uleiul de măsline și scrumul de țigară pot curăța eficient mobila

Nu este deloc un secret că în zilele noastre a devenit ceva complicat să avem grijă, cum trebuie, de curățenia casei. O scurtă plimbare printre rafturile unui magazin ne va demonstra, foarte ușor, acest lucru. Există, acum, o mulțime de spray-uri, special concepute pentru cele mai specifice suprafețe, diverse tipuri de cârpe, diverse arome și ingrediente care ne promit că sunt mai eficiente decât competiția, iar până la urmă, fie vom ieși din magazin fără nimic cumpărat, fie vom cheltui sume uriașe pe lucruri de care nu avem nevoie.

Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la taifasuri.ro, există și alternative. Dacă ne întrebăm care ar fi o soluție ieftină și la îndemână pentru a ține curat apartamentul nostru, există o mulțime de opțiuni „de casă”, la care putem apela.

Uleiul de măsline și scrum de țigară, amestecul uimitor pentru mobilă

Iar atunci când vine vorba despre curățarea petelor de pe mobilă, uleiul de măsline amestecat cu scrum de țigară este alegerea perfectă! Indiferent despre ce fel de pete ar fi vorba, dacă vreți ca mobila voastră să arate ca nouă, amestecați puțin ulei de măsline cu scrum de țigară și frecați suprafața afectată! Apoi, curățați mobila cu o cârpă uscată, iar după amestecul a fost îndepărtat, folosiți orice spray de mobilă și frecați. Rezultatul ar trebui să fie unul uimitor!

De asemenea, un alt truc eficient este banalul lapte! Dacă vă confruntați cu pete pe perdea, ori pe canapea, doar înmuiați o cârpă în lapte și frecați bine! Suprafața ar trebui să rămână ca nouă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net