Explicația pentru care tot mai mulți oameni pulverizează oțet pe uși. Secretul știut doar de marile firme de curățenie

Dacă ai oțet din belșug acasă și nu mai știi ce să faci cu el, te invităm să-l stropești pe uși. Nu o să crezi ce se va întâmpla. Oțetul este, fără îndoială, unul dintre cei mai eficienți agenți de curățare pe care îi avem acasă. În nenumărate ocazii v-am învățat cum să îl combinați cu alte ingrediente (de exemplu bicarbonat de sodiu) pentru a curăța baia, bucătărie și alte suprafețe. Dar ne-a atras atenția că tot mai mulți oameni îl folosesc la ușile lor, așa că vă vom spune motivele pentru care se face acest lucru.

Oțetul te poate ajuta să cureți ușile. Foto: Click.
Oțetul te poate ajuta să cureți ușile. Foto: Click.

Oțetul, produs de curățare ieftin și eficient

Ușile sunt locurile din casă care au cea mai mare expunere la exterior. Prin urmare, acumulează mai multă murdărie și mai multe bacterii. Din acest motiv este necesar să le curățați foarte bine și să le dezinfectați, deoarece în acest fel igiena este garantată pentru mai mult timp. Iar pentru curățarea ușilor exterioare și interioare există pe piață produse specifice care conțin diverse chimicale și substanțe. Acestea pot fi uneori prea scumpe, așa că de aici intervine oțetul.

Folosiți oțet pentru a vă curăța ușile

Pentru a curăța aceste zone ale casei, puteți face un amestec care conține o parte din acest lichid acid și trei părți de apă. Apoi trebuie să turnați soluția într-un recipient cu un fel de dozator și să mai aveți trei cârpe moi. Metoda de curățare a lemnului va varia în funcție de faptul dacă este lăcuit sau nu, așa că ar trebui să acordați atenție următoarelor paragrafe:

Dacă ușa din lemn este lăcuită: în acest caz, va trebui să amestecați o parte de săpun, o parte de apă și o parte de oțet. Apoi va trebui să curățați praful de la suprafață cu o cârpă uscată din microfibră și să umeziți o altă cârpă cu soluția cu oțet. Frecați ușor și apoi uscați cu o altă cârpă curată.

Dacă ușa din lemn nu este lăcuită: în acest caz va fi necesar să adăugați o lingură de ulei de măsline la amestecul anterior de oțet. Așadar, vom îndepărta praful de pe uși cu o cârpă uscată, apoi vom umezi alta cu soluția pentru curățarea suprafeței. În cele din urmă va fi necesar să uscați totul și să îndepărtați urmele de umezeală, scriu cei de la Terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net