Incredibil! Ce primeau acasă oamenii care-și comandau mobilă

Ultima actualizare:

Peste 100 de români care și-au comandat mobilă au avut parte de o surpriză neplăcută. Obiectele plătite nu au mai ajuns niciodată la ei. În acest context, polițiștii au deschis o anchetă.

Polițiștii au făcut percheziții masive într-un dosar de înșelăciune. Foto: Click.
Polițiștii au făcut percheziții masive într-un dosar de înșelăciune. Foto: Click.

Percheziții în 15 județe și în Capitală

Astăzi, (marți, 28 martie), poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Iaşi au realizat numeroase percheziții în 15 judeţe şi în Bucureşti, într-un dosar de înşelăciune în domeniul contractării de mobilă la comandă. Procurorii estimează un prejudiciu de aproximativ 4 milioane de lei. Se pare că peste 130 de români au fost țepuiți de către o firmă care vindea mobilă făcută pe comandă. Mai exact, cei care au cumpărat obiecte de mobilier nu au intrat niciodată în posesia lor.

Polițiștii au deschis un dosar de înșelăciune. 

În acest sens, anchetatorii au făcut astăzi numeroase percheziții, atât în țară, cât și în Capitală. ”Astăzi, 28 martie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Iaşi efectuează 42 de percheziţii domiciliare, într-un dosar penal privind infracţiuni de înşelăciune în domeniul contractării de mobilă la comandă. Poliţiştii efectuează percheziţii în judeţele Iaşi (13), Braşov (3),Ilfov (3), Galaţi (2), Bihor (2), Vaslui (2), Argeş (1), Bacău (1), Cluj (1), Constanţa (1), Dolj (1), Prahova (1), Sibiu (1), Timiş (1), Mureş (1) şi în municipiul Bucureşti (8)”, au transmis reprezentanții IGPR, citați de B1tv.

Peste 130 de români au fost păgubiți

Anchetatorii au descoperit, doar până în acest moment, peste 130 de români păgubiți, iar prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este de aproximativ 4.000.000 de lei.

În această cercetare au fost implicați și poliţiştilor de la serviciile de investigare a criminalităţii economice Braşov, Galaţi, Vaslui, Argeş, Bacău, Cluj, Constanţa, Dolj, Prahova, Sibiu, Timiş, Mureş, Ilfov şi Bucureşti, al poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi – Secţiile 1-6 şi Poliţiei Oraşului Hîrlău, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net