Black Friday 2022. Topul cumpărăturilor din Romania în vinerea neagră

Ultima actualizare:

Black Friday este una dintre cele mai așteptate zile ale anului, iar asta pentru că este momentul perfect în care oamenii pot profita de reduceri la produsele pe care doresc să le achiziționeze. Emag a făcut anul trecut niște statistici prin care am aflat din ce categorii fac parte produsele cele mai vândute în Vinerea Neagră.

cumparaturi online black friday jpeg

În topul comenzilor plasate de clienți, primul loc este ocupat de produsele pentru casă și îngrijirea casei. Acestea sunt urmate de beauty și îngrijire personală, electrocasnice mici, jucării, smartphone-uri și smartwatch-uri, televizoare și sisteme audio, băuturi și cafea, fashion, produse de protecție și echipamente medicale, frigidere și mașini de spălat.

Citește și: „Ziua reducerilor”, sau „ziua păcălelilor”? ANPC a amendat 11 mari companii de Black Friday

Probabil interesele românilor nu s-au schimbat prea mult, iar anul acesta se vor orienta tot înspre aceste categorii de produse. De asemenea, toată lumea este curioasă să afle care va fi anul acesta cea mai scumpă comandă. Anul trecut, Emag a vândut un ceas Raymond Weil, automatic, 46.4 x 35 mm, Don Giovanni Cosi Grande in valoare de 38.185.91 lei.

Vezi și: Vacanță în Maldive, la preț de Eforie! Câți români au picat în plasa sms-ului cu link virusat

Tot în anul 2021, a fost vândută online prima casă din România în ansamblul rezidenţial Liziera de Lac, la 15 minute de metrou Anghel Saligny. Prețul acesteia a fost de 69.999 de euro.

Citește și: Firmele profesioniste de închirieri auto din București, un public din ce în ce mai diversificat

Ce este Black Friday și cum a apărut această zi

Black Friday sau Vinerea Neagră, reprezintă o zi din an în care magazinele scot la vânzare produse cu preţuri mult mai scăzute faţă de restul anului. Aceasta este așteptată de toată lumea și are loc în anul 2022 pe data de 11 noiembrie. 

Totul a luat naștere în Statele Unite, întucât imediat după Ziua Recunoştinţei se dădea startul sezonului de cumpărături pentru Crăciun. Automat la restul produselor se punea un preț mult mai scăzut, pentru a fi vândute cele noi.

În România, Black Friday se ţine începând din 2011, însă de câțiva ani marile magazine au decis că este bine să organizeze cu o săptămână mai devreme.

Magazinele participante la Black Friday 2022

Printre cele mai cunoscute magazine care vor avea reduceri de Black Friday anul acesta se enumeră Emag, Altex, Flanco, About You, Fashion Days, Carrefour, Cora sau Notino. Lista completă a magazinelor o puteți găsi pe blackfriday.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net