Ce s-a ales de Ghiță Ciobanul, la 10 ani după celebrele reclame în care a apărut: „Meseria mea de bază e oieritul”

#Exclusiv Click!

Ghiţă Ciobanul (38 de ani), pe numele real Gheorghe Dănuleţiu, a devenit celebru în 2013, în urma unui spot publicitar filmat la o campanie de telefonie mobilă. Click! a stat de vorbă cu fosta vedetă din reclame și a aflat cu ce se ocupă în prezent.

Ghiţă Ciobanul a ajuns în atenția publicului după ce obținut rolul principal într-o reclamă a unei companii de telefonie mobilă din România, în urmă cu zece ani. De atunci, viața oierului s-a schimbat radical.

A cunoscut atât celebritatea, cât și eșecurile profesionale. A vrut să dea lovitura cu un magazin de brânzeturi, deschis în București, însă a fost nevoit să renunțe la afacere în 2015, din cauză că îi era prea greu să facă naveta.

„Nu mai am acea afacere de brânzeturi în București din Sectorul 4. L-am închis de câțiva ani, chiar dacă aveam vânzare. Era foarte greu să fac tot timpul naveta între Cluj și București. Tot timpul trebuia să fiu eu acolo, pentru că așa este sistemul din România, iar oamenii sunt cum sunt. O să îmi mai deschid un magazine cu așa ceva când producătorii o să fie respectați până atunci nu”, a spus Ghiță Ciobanu, în exclusivitate pentru Click!.

Celebrul oier ne-a mai dezvăluit și cu ce se ocupă în prezent și ce planuri de viitor are.

„Eu am și o fermă de animale între Zalău și Cluj. Am peste o mie de oi. Stau aici aproape non-stop. În reclame mai joc dacă mi se potrivește un rol. dar nu mă duc să fac orice, doar ce îmi convine. Eu am activitatea mea, meseria mea de bază este oieritul”, ne-a mai declarat Ghiță.

Ghiţă Ciobanul este un familist convins

Fermierul și soția lui, Andreea, sunt împreună de mai bine de zece ani. Au împreună doi copii frumoși, pe Andrei și pe Georgi.

Ghiță și Andreea s-au cunoscut în 2012, când acesta era baci la oi în zona Zalău. S-au căsătorit un an mai târziu și au făcut o nuntă tradițională la Căminul Cultural din sat, în prezența prietenilor și celor două familii. Chiar dacă timpul a trecut, iubirea și respectul dintre aceștia nu a dispărut, așa că atunci când este o zi specială din an, Ghiță Ciobanul nu uită să fie atent cu femeia care l-a făcut tată.

„I-am cumpărat deja un mărțișor soției de 1 martie. Mâine o să îi dau cadoul de primăvară plus că o să îi cumpăr și un buchețel de zambile sau ghiocei pentru că așa este frumos și merită. Asta fac, în fiecare an, de zece ani, de 1 martie, pentru soția mea. Mereu este alături de mine și ne susținem unul pe celălalt”,  a mai spus Ciobanul Ghiță, pentru Click!.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
George Ivașcu ne-a vorbit despre toate și a pus la rang înalt prietenia cu George Mihăiță, mai precis, Bebe Măcelaru din „Clanul”
 Ilona Brezoianu s-a ales cu vânătăi la „Te cunosc de undeva”
banner nick radoi png
Artistul a recunoscut pentru Click! faptul că are colegi buni și chiar foarte buni și concurența este destul de mare
Click! a aflat detalii de culise chiar de la Pepe, pe care l-am întâlnit la petrecerea pentru avanpremiera sezonului 20
 Mâine, 19 februarie, de la ora 20.30, la PRO TV dar și pe VOYO, începe sezonul final, al patrulea,  din cel mai urmărit și așteptat serial, Clanul
image
actualitate.net
image
actualitate.net