Turist român, arestat în Atena după ce a încercat să fure două bucăți de marmură de pe Acropole. Explicația lui i-a lăsat mască pe polițiști

Un turist român a devenit protagonistul unei situații stânjenitoare în Atena, unde a și fost arestat. Se pare că bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost surprins fix în momentul în care a hotărât să aducă acasă un „suvenir” de pe Acropole. Mai precis, acesta încerca să ia cu el două fragmente de marmură, însă un paznic a intervenit imediat.

Românul încerca să fure fragmente de marmură de la Acropole
Românul încerca să fure fragmente de marmură de la Acropole

Grecia este, fără doar și poate, una dintre alegerile favorite ale românilor care pleacă în vacanță dincolo de hotarele țării noastre. Iar, din fericire, până acum nu prea am auzit de probleme provocate de cetățeni din țara noastră în vacanță în Grecia. Ei bine, se pare că un bărbat din țara noastră a dorit să schimbe acest lucru.

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la ekathimerini.com, un turist român a devenit protagonistul unei situații stânjenitoare în Atena, unde a și fost arestat. Se pare că bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost surprins de către o femeie fix în momentul în care a hotărât să aducă acasă un „suvenir” de pe Acropole. Mai precis, acesta încerca să ia cu el două fragmente de marmură, însă un paznic a intervenit imediat.

Totodată, persoana care a vrut un „suvenir” de la Acropole a spus că nu ştia că este ilegal să ia pietrele, şi că oricum erau deja rupte de pe monument.

Un român a încercat să fure fragmente de marmură de pe Acropole

Acest incident bizar a avut loc chiar astăzi, iar conform informațiilor, fragmentele de marmură pe care românul a încercat să le sustragă făceau parte din Propylaea, adică chiar poarta de acces către Acropole. Informațiile despre român sunt puțin neclare, deoarece cei de la publicația Protothema susțin că ar fi vorba despre o femeie.

Indiferent care ar fi sexul turistului român, un lucru este clar: autoritățile elene nu au apreciat deloc încercarea acestuia de a procura un „suvenir” de la Acropole. Se pare că autorul acestui incident jenant a mărturisit poliției din Atena că nu știa că este ilegal să ia fragmentele de marmură deja desprinse de pe monument. Ba chiar mai mult decât atât, românul a recunoscut că luase bucățile de marmură; atunci când paznicul a început să îi pună întrebări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net