O femeie a făcut o boală incurabilă din cauza câinelui ei! Ce simptome a observat bătrâna

Medicii sunt din nou în alertă, după ce o femeie din Marea Britanie s-a infectat cu o boală extrem de periculoasă! Aceasta a luat bacteria de la unul dintre câinii ei, care tocmai sosise în țară din Belarus! Din păcate, bătrâna s-a confruntat cu o perioadă grea, iar ceilalți câini ai ei au fost eutanasiați!

Femeia a fost prima din țară infectată cu această bacterie / foto: SWNS
Femeia a fost prima din țară infectată cu această bacterie / foto: SWNS

O nouă criză medicală se poate prefigura la orizont, iar medicii de-a lungul continentului au intrat, din nou, în alertă! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la The Sun, Wendy Hayes, o femeie din Marea Britanie s-a infectat cu o bacterie extrem de periculoasă! Aceasta a luat bacteria de la unul dintre câinii ei, care tocmai sosise în țară din Belarus! Din păcate, bătrâna s-a confruntat cu o perioadă grea, iar atât patrupedul care purta bacteria, cât și ceilalți patru câini ai ei au fost eutanasiați!

Mai precis, este vorba despre o bacterie numită brucella canis, care a provocat o degradare rapidă a stării de sănătate a femeii, odată ce a fost infectată. Se pare că Wendy Hayes este primul caz din Marea Britanie în care un om se îmbolnăvește de această afecțiune din cauza unui câine! Se pare că patrupedul, pe numele său Moosha, fusese adus în țară din Belarus, iar mai mulți câini din Europa de Est au fost depistați ca purtători ai acestei bacterii periculoase!

Femeia a fost nevoită să ajungă de urgență la spital

Cățelul fusese adus din Belarus / foto: SWNS
Cățelul fusese adus din Belarus / foto: SWNS

Wendy Hayes s-a confruntat cu simptome serioase după ce a fost infectată. Bătrâna a făcut febră, dureri puternice de cap, dureri de spate, iar toate aceste probleme au fost și mai grave decât de obicei, datorită faptului că sistemul imunitar al femeii era unul compromis.

După ce a fost diagnosticată, femeia a fost nevoită să stea în izolare, spunând ca au fost zile foarte dificile pentru ea. Chiar și după ce a putut intra în contact cu alte persoane, medicii i-au spus să ia mai multe tipuri de antibiotice.

Din păcate, atât Moosha cât și ceilalți patru câini ai femeii au fost eutanasiați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net