Uimitor! Un bărbat a câstigat procesul împotriva unui celebru lanț de magazine!

Ultima actualizare:

Un cetățean de culoare din Statele Unite a câstigat 4.4 milioane de dolari în urma unui proces împotriva companiei Walmart! De ce trebuie să achite multinaționala această sumă?

image

Compania Walmart, cel mai important lanț de supermarketuri din SUA, a primit o lovitură grea vineri, 19 august, în urma încheierii unui proces împotriva unui cetățean american numit Michael Morgan, după ce acesta a acuzat compania de rasism.

Citește și: Supermarket, amendat după ce a păcălit clienții la prețul uleiului de floarea soarelui

În data de 26 martie 2020, Michael Morgan, atunci în vârstă de 59 de ani, a vizitat o unitate Walmart din Wood Village, Oregon. Acesta intenționa să achiziționeze un bec pentru frigider, conform avocatului acestuia.

Observând că un angajat al magazinului îl supraveghează, Magnum a obiectat, crezând că este victima unui act rasist.” spune sursa.

Nu rata nici: Atenție români! Aceste produse toxice au fost retrase de la raft

Angajatul I-a cerut lui Magnum să părăsească incinta, însă acesta a refuzat. Conform sursei, Angajatul susține că Magnum ar fi amenințat că-l va lovi.

Odată ajunse autoritățile la fața locului, aceștia nu au acționat în ce-l privește pe Magnum deaorece, susțin aceștia, angajatul ar fi avut o reputație pentru apeluri și acuzații nefondate la numărul de urgență.

Într-un clip pe care avocatul lui Magnum l-a pus la dispoziția celor de la CNN, șeriful Bryan White spune că el și subalternii lui au fost foarte deranjați de comportamentul repetitiv al angajatului în ce privește apelarea numărului de urgență. Acesta ar fi raportat în trecut situații de risc, cum ar fi clienți care îl agresau fizic, urmând ca autoritățile să concluzioneze că aceste acțiuni nu s-au întâmplat de fapt.

Nu rata nici: Scene comice în Suceava! Un bărbat a dat buzna într-un magazin, călare pe cal

Bărbatul a acuzat personalul de rasism

Cetățeanul american nu s-a lăsat mai prejos, făcând acuzații de discriminare și hărțuire

Echipa lui Magnum a susținut că angajatul cu pricina ar fi chemat autoritățile pentru a-l discrimina pe păgubit. De asemenea, aceștia consideră că angajatul ar fi avut intenția de a-l umili și a-i păta reputația socială și de a-l da afară din incintă fără vreun motiv întemeiat.

După toate acestea, echipa lui Magnum susține că acesta încă are de suferit pentru înjoseala la care a fost supus.

Magnum nu a lăsat capul în pământ niciun moment!

Conform avocatului acestuia, Greg Kafoury, dacă autoritățile ar fi acționat în urma acuzaților angajatului, Magnum risca să-și piardă slujba în urma unei acuzații de infracționalitate.

A precizat și faptul că Magnum nu s-a lăsat intimidat de „minciunile și hărțuirea„ angajatului care a făcut acuzațile.

Datorită curajului de care a dat dovadă, am reușit să dovedim juriului fără urmă de îndoială că cea mai mare companie din lume a dat dovadă de lipsă de responsabilitate” - susține Kafoury.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net