Atenție români! Aceste produse toxice au fost retrase de la raft

Mai multe produse au fost retrase din supermarketurile cel mai des frecventate de români, deoarece conțineau substanțe toxice. Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor s-a sesizat imediat în privința unor sortimente de somon, dar și de înghețată, care conțineau ingrediente nocive pentru organism. 

image

Autoritățile au transmis un comunicat prin care avertizează clienții care au achiziționat aceste produse să le returneze la magazinele de unde le-au  cumpărat, în baza bonului fiscal. Unul dintre produsele în cauză este un sortiment de somon la conservă, care conține cantități din bacteria Listeria Monocytogenes, periculoasă pentru organism. 

Citește și: Șobolani, fotografiați în vitrina cu produse de panificație a unui supermarket din Capitală. Ce spune compania

«Nume produs: 89288 H VAN WIJNEN SOMON CARPACCIO 120G

Număr lot: 86BK/221405

Termen de valabilitate: 07.06.2022; 10.06.2022

Dorim să vă aducem la cunoștință ca Mega Image a inițiat rechemarea de la consumatori a produsului 89288 H VAN WIJNEN SOMON CARPACCIO 120G, cu lot: 86BK/221405, termen de valabilitate: 07.06.2022;10.06.2022.

Detalii referitoare la decizia de rechemare a produsului: Rechemarea produsului de la consumatori a fost declanșată la solicitarea furnizorului, constatându-se depășiri ale valorilor admise de Listeria Monocytogenes.

Măsuri pentru consumatori: Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicita clienților sa NU consume produsele cu loturile sus menționate si roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s‐au achiziționat produsul.

Este necesară prezentarea bonului fiscal.

Consumatorii sunt rugați să returneze produsul cu datele menționate mai sus până la data de 26.07.2022.

Le cerem scuze clienților noștri pentru neplăcerea creată și îi asigurăm că monitorizăm permanent calitatea și siguranța produselor noastre”, se arată pe site-ul Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

Vezi și: Ireal! O tânără s-a filmat cum înțepa prezervativele dintr-un magazin și apoi le punea la loc pe raft

image

O marcă celebră de înghețata retrasă din magazine

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a retras de la raft și un sortiment de înghețată foarte popular. Produsul respectiv conține oxid de etilenă (ETO), o substanță toxică, dăunătoare pentru  organism. Autoritățile roagă clienții să nu consume acest sortiment de înghețată și să returneze produsul, în baza bonului fiscal. 

”Stimați clienți, General Mills, fabricantul Häagen-DazsTM, a luat decizia proactivă de a proceda la rechemare voluntară a produselor sale de înghețată Plain Vanilla comercializate în România.

Motivul retragerii : detectarea unor urme de oxid de etilenă (ETO)

General Mills, fabricantul Häagen-DazsTM confirma că doar produsul de mai jos, cu termen de expirare înainte de 21/05/2023, face obiectul rechemării.

Persoanele care au achiziționat produsul având datele de identificare respective (EAN, si care are termen de expirare înainte de 21.05.2023) sunt rugate să nu îl consume și să îl returneze la Serviciul Clienți din magazinul de la care l-au achiziționat, urmând să li se returneze contravaloarea acestuia”, scrie ANSVSA.

produs toxic retras din magazinele auchan si selgros clientii sunt rugati sa nu il consume 778810 jpg
Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
cub oana roman png
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg