Ireal! O t├ón─âr─â s-a filmat cum ├«n╚Ťepa prezervativele dintr-un magazin ╚Öi apoi le punea la loc pe raft

24 ianuarie 2022

Un videoclip a ajuns rapid viral pe platforma TikTok, dup─â ce o t├ón─âr─â s-a filmat ├«ntr-un supermarket din Sibiu, ├«n timp ce ├«n╚Ťepa mai multe prezervative, desf─âc├ónd cutiile, iar apoi le punea ├«napoi pe rafturi!

image
O t├ón─âr─â s-a filmat ├«n timp ce ├«n╚Ťepa mai multe prezervative Foto: Captur─â Video

Provoc─ârile de pe re╚Ťelele de socializare ╚Öi dorin╚Ťa de faim─â peste noapte duc la gesturi care pot avea consecin╚Ťe grave! O t├ón─âr─â s-a filmat ├«n timp ce deschidea cutiile de prezervative ╚Öi ├«n╚Ťepa cu un obiect ascu╚Ťit con╚Ťinutul, dup─â care ├«nchidea ambalajul ╚Öi le punea la loc pe raft ca ╚Öi c├ónd nimic nu s-ar fi ├«nt├ómplat, pentru cump─âr─âtori.

O t├ón─âr─â s-a filmat ├«n timp ce ├«n╚Ťepa prezervativele dintr-un supermarket

Aceasta, m├óndr─â de fapta ei se pare, a publicat filmule╚Ťul pe platforma TikTok. ├Än imaginile video se vede cum t├ón─âra are o cutie ├«n m├ón─â din care scoate un prezervativ, ├«l ├«n╚Ťeap─â cu un ac de siguran╚Ť─â ╚Öi ├«l bag─â ├«napoi. ÔÇ×Unul din trei, care sunt ╚Öansele?!ÔÇŁ, a fost replica tinerei. 

Apoi, aceasta s-a îndreptat către casele de marcat, unde a pus cutia de prezervative înapoi pe raft. Se pare că întâmplarea a avut loc într-un supermarket Auchan, din Sibiu.

Autorit─â╚Ťile au fost puse la curent cu respectivul incident ╚Öi au anun╚Ťat c─â au transmis o alert─â c─âtre toate magazinele, pentru verificarea produselor care au fost afectate. ╚śi cump─âr─âtorii au fost avertiza╚Ťi prin intermediul mai multor afi╚Öe s─â verifice atent produsele care ar prezenta un ambalaj deteriorat. 

Reac╚Ťia supermarketului Auchan

ÔÇ×Imediat dup─â primirea informa╚Ťiei a fost transmis─â o alert─â intern─â ├«n toate magazinele pentru verificarea suplimentar─â, cu maxim─â aten╚Ťie, a integrit─â╚Ťii ambalajelor la v├ónzarea acestor produse.

De asemenea, am realizat controlul tuturor produselor expuse la raft din categoria respectiv─â, ├«n magazinul din Sibiu, ├«n care a fost f─âcut─â filmarea. Am ad─âugat ╚Öi mai multe afi╚Öe prin care rug─âm clien╚Ťii s─â anun╚Ťe angaja╚Ťii dac─â g─âsesc un produs cu ambalaj deterioratÔÇŁ, au transmis reprezentan╚Ťii Auchan.

Aceștia au dat asigurări că verifică adesea acest tip de produse, iar cele care prezintă urme de deteriorare sunt scoase imediat de la vânzare.

ÔÇ×Probabilitatea ca produsul s─â fi ie╚Öit din magazin este foarte sc─âzut─â, deoarece at├ót casierii no╚Ötri, c├ót ╚Öi clien╚Ťii, sunt aten╚Ťi la integritatea ambalajului produselor, ├«n general, iar ├«n cazul de fa╚Ť─â, specificul produsului face ca el s─â nu fie cump─ârat dac─â ambalajul este desigilat sau deteriorat. De altfel, la nivelul unui an, am casat cutii deteriorate de prezervative ├«n valoare de peste 100.000 de lei.

Suntem consterna╚Ťi c─â cineva a putut avea o astfel de idee, doar pentru a face audien╚Ť─â, ╚Öi v─â asigur─âm c─â am demarat toate procedurile legale ├«n acest sens. Siguran╚Ťa ╚Öi ├«ncrederea clien╚Ťilor sunt esen╚Ťiale pentru noi, nu ne putem jucaÔÇŁ, a transmis Auchan Rom├ónia, ├«n urma incidentului.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!  

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg