Ireal! O tânără s-a filmat cum înțepa prezervativele dintr-un magazin și apoi le punea la loc pe raft

Un videoclip a ajuns rapid viral pe platforma TikTok, după ce o tânără s-a filmat într-un supermarket din Sibiu, în timp ce înțepa mai multe prezervative, desfăcând cutiile, iar apoi le punea înapoi pe rafturi!

O tânără s-a filmat în timp ce înțepa mai multe prezervative Foto: Captură Video
O tânără s-a filmat în timp ce înțepa mai multe prezervative Foto: Captură Video

Provocările de pe rețelele de socializare și dorința de faimă peste noapte duc la gesturi care pot avea consecințe grave! O tânără s-a filmat în timp ce deschidea cutiile de prezervative și înțepa cu un obiect ascuțit conținutul, după care închidea ambalajul și le punea la loc pe raft ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, pentru cumpărători.

O tânără s-a filmat în timp ce înțepa prezervativele dintr-un supermarket

Aceasta, mândră de fapta ei se pare, a publicat filmulețul pe platforma TikTok. În imaginile video se vede cum tânăra are o cutie în mână din care scoate un prezervativ, îl înțeapă cu un ac de siguranță și îl bagă înapoi. „Unul din trei, care sunt șansele?!”, a fost replica tinerei. 

Apoi, aceasta s-a îndreptat către casele de marcat, unde a pus cutia de prezervative înapoi pe raft. Se pare că întâmplarea a avut loc într-un supermarket Auchan, din Sibiu.

Autoritățile au fost puse la curent cu respectivul incident și au anunțat că au transmis o alertă către toate magazinele, pentru verificarea produselor care au fost afectate. Și cumpărătorii au fost avertizați prin intermediul mai multor afișe să verifice atent produsele care ar prezenta un ambalaj deteriorat. 

Reacția supermarketului Auchan

Imediat după primirea informației a fost transmisă o alertă internă în toate magazinele pentru verificarea suplimentară, cu maximă atenție, a integrității ambalajelor la vânzarea acestor produse.

De asemenea, am realizat controlul tuturor produselor expuse la raft din categoria respectivă, în magazinul din Sibiu, în care a fost făcută filmarea. Am adăugat și mai multe afișe prin care rugăm clienții să anunțe angajații dacă găsesc un produs cu ambalaj deteriorat”, au transmis reprezentanții Auchan.

Aceștia au dat asigurări că verifică adesea acest tip de produse, iar cele care prezintă urme de deteriorare sunt scoase imediat de la vânzare.

Probabilitatea ca produsul să fi ieșit din magazin este foarte scăzută, deoarece atât casierii noștri, cât și clienții, sunt atenți la integritatea ambalajului produselor, în general, iar în cazul de față, specificul produsului face ca el să nu fie cumpărat dacă ambalajul este desigilat sau deteriorat. De altfel, la nivelul unui an, am casat cutii deteriorate de prezervative în valoare de peste 100.000 de lei.

Suntem consternați că cineva a putut avea o astfel de idee, doar pentru a face audiență, și vă asigurăm că am demarat toate procedurile legale în acest sens. Siguranța și încrederea clienților sunt esențiale pentru noi, nu ne putem juca”, a transmis Auchan România, în urma incidentului.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net