Un bărbat din Câmpulung Muscel şi-a omorât soţia după ce aceasta i-a cerut divorţul

Ultima actualizare:

Un bărbat din Câmpulung Muscel este suspectat că și-ar fi omorât soția, în vârstă de 51 de ani. Aceasta a fost găsită fără suflare chiar în propriul apartament.

Un bărbat din Câmpulung Muscel s-a predat poliției după ce și-a omorât soția. Foto: Click.
Un bărbat din Câmpulung Muscel s-a predat poliției după ce și-a omorât soția. Foto: Click.

Între cei doi lucrurile nu mai mergeau bine de ceva vreme, însă lucrurile au degenerat atunci când femeia l-a anunțat pe acesta că nu mai vrea să continue pe acest drum comun și i-a cerut divorțul. 

Bărbatul își suspecta soția de infidelitate

Nefericitul eveniment a avut loc miercuri după-amiază, 19 aprilie. „Sosiţi la locul evenimentului, după pătrunderea în apartament a fost găsită o femeie de sex feminin, în vârstă de aproximativ 51 de ani care prezenta semne incompatibile cu viaţa”, a precizat ISU Argeş.

Conform oamenilor legii, femeia i-ar fi cerut divorţul soţului ei, moment în care lucrurile au luat o turnură violentă, scrie  notează observatornews.ro.  

Trupul femeii a fost descoperit după ce sora sa a anunțat la poliție că nu reușește să ia legătură cu ea prin telefon, și nici la ușă nu răspunde.

Mărturiile vecinilor

După ce și-a ucis partenera de viață, din spusele vecinilor bărbatul ar fi plecat cu fiica lor, o adolescentă cu dizabilități, în Voineşti, Dâmboviţa. Vecinii acestuia au dezbătut subiectul, unii susținând că bărbatul își iubea soția, alții au spus că el ar fi avut de gând să se omoare înainte să-i ia viața femeii.

O iubea, într-adevăr, ei s-au luat din dragoste”, a spus un vecin.

El ar fi vrut să se omoare el înainte, ar fi vrut să sară în puţ”, a declarat o vecină.

Un alt vecin a povestit că bărbatul i-a tăiat gâtul femeii. „Am auzit buşitură în uşă. Zic băi ce o fi…când m-am dus deja era toată Poliţia să spargă uşa cu toporul. După aia am auzit şi eu că i-a tăiat gâtul. Era un băiat muncitor ce se mutase la ţară îşi luase casă acolo. Stă la etaj cu mine, la etajul 4”, a povestit un vecin.

Criminalul s-a predat 

Soțul femeii s-a predat organelor abilitate. „Bărbatul bănuit s-a prezentat la sediu secţiei de poliţie rurală Voineşti, de pe raza judeţului Dâmboviţa şi a fost condus la Sediul Poliţiei pentru cercetări”, a transmis Florin Popa, IPJ Argeş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net