Un ingredient din bucătărie atrage banii, sănătatea, norocul și bunăstarea în viața și casa ta. Ce trebuie să faci pentru a te bucura de lucruri minunate

Ultima actualizare:

În astrologie, credem în influența stelelor în viața noastră și în modul în care putem profita de energia lor, pentru a ne manifesta dorințele. Dacă cauți să atragi bani și abundență în viața ta, îți prezentăm un ritual astrologic cu un ingredient magic, regăsit în orice bucătărie: zahărul. Acest ritual dulce vă va permite să vă conectați cu prosperitatea universului și să deschideți căi pentru ca banii să vină către tine într-un mod pozitiv.

Un ingredient din bucătărie atrage banii, sănătatea, norocul. Foto: Click.ro
Un ingredient din bucătărie atrage banii, sănătatea, norocul. Foto: Click.ro

Din cele mai vechi timpuri, zahărul a fost considerat un ingredient plin de energie, puritate și cu o capacitate naturală de a vă deschide calea, motiv pentru care astăzi va fi ingredientul principal al acestui ritual. Amintește-ți să o faci cu multă credință, pentru ca efectele să-ți aducă belșug, bani și sănătate, pentru că va fi esențial să te bucuri de tot ceea ce îți iese în cale în viața ta.

Ritual pentru a atrage bani și abundență în casa ta cu zahăr

Înainte de a începe cu ingredientele necesare acestui ritual, trebuie să ții cont că îi dăm putere, încărcându-l cu intenții pentru ca drumurile să se deschidă și abundența să curgă spre noi. Ingredientele sunt ușor de găsit și zahărul va fi protagonistul acestui ritual puternic cu care banii vor ajunge în mâinile tale foarte, foarte curând.

Ingrediente:

- zahăr (de preferință alb sau brun),
- Un vas sau un recipient special,
- O lumânare aurie sau verde (pentru bani și abundență).
- Tămâie cu scorțișoară sau mentă (opțional, pentru a crește energia)

Ritualul. Pas cu pas

1. Alegerea momentului potrivit. Selectați o zi și o oră care vi se pare specială din punct de vedere astrologic. Poți consulta fazele lunii, aliniamentele planetare sau datele semnificative din zodia ta pentru a realiza ritualul.

2. Pregătirea spațiului. Găsiți un loc liniștit, fără distrageri, pentru a efectua ritualul. Curăță spațiul cu tămâie pentru a-l purifica și pentru a crea o atmosferă propice practicii tale magice.

3. Imaginează-ți că fiecare bob de zahăr este belșug. Luați castronul sau recipientul și umpleți-l cu zahăr în timp ce vizualizați modul în care este încărcat cu energie prosperă și abundentă. Imaginează-ți că fiecare bob de zahăr este o sămânță de bogăție care va germina în viața ta.

4. Aprinderea lumânării. Aprindeți lumânarea aurie sau verde și puneți-o lângă vasul cu zahăr. Contemplă strălucirea flăcării și simte cum energia ei se îmbină cu a ta, sporind intenția ritualului.

5. Mantra sau afirmație: repetă cu voce tare sau în minte o afirmație legată de bani și abundență. De exemplu, „Atrag bani și prosperitate în viața mea într-un mod onest și câștigător”.

6. Ritual de împrăștiere. Luați o mână de zahăr și răspândiți ușor boabele în jurul casei dvs., mai ales în zonele în care se manipulează bani, cum ar fi biroul sau locul în care vă păstrați finanțele. Vizualizați cum prosperitatea inundă fiecare colț al spațiului dvs. de locuit.

7. Mulțumiri și încheiere. Odată ce ai terminat de răspândit zahărul, mulțumește universului, stelelor și ție pentru participarea la ritual. Stinge lumânarea cu grijă și, dacă vrei, poți lăsa tămâia aprinsă în timp ce mai meditezi câteva minute la dorințele tale de abundență.

Un alt sfat pe care îl poți face pentru a spori acest ritual este ca după o baie să împrăștii zahăr pe tot corpul și să repeți că datorezi abundență și bani în timp ce o faci. După ce termini acest moment te poți clăti și aștepta ca toți banii pe care îi dorești să te găsească și să rămână în viața ta ca să-i poți folosi bine și responsabil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
image png
plante care elimina energia negativa din casa jpg
green bank cel mai linistit oras din lume jpg
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net