Un membru al familiei Regale, diagnosticat cu cancer. Despre cine este vorba și care este starea sa de sănătate

Ultima actualizare:

Un membru foarte apropiat al familiei regale a fost diagnosticat cu cancer la sân, vorbim despre ducesa de York, Sarah Ferguson. Această informație a devenit cunoscută datorită faptului că reprezentantul său a declarat revistei „People” că în urma unui control medical i s-a pus acest diagnostic. Totuși, intervenția chirurgicală a fost efectuată cu succes. Aflați despre starea de sănătate a ducesei care se află alături de familia ei Windsor.

Un membru foarte apropiat al familiei regale a fost diagnosticat cu cancer la sân. Foto: Click.
Un membru foarte apropiat al familiei regale a fost diagnosticat cu cancer la sân. Foto: Click.

Ducesa de York este un membru apropiat al familiei regale britanice

Potrivit reprezentantului său, Sarah Ferguson, cunoscută drept Fergie, a primit cele mai bune îngrijiri medicale, iar diagnosticul pe care l-a primit după operație a fost destul de pozitiv, ducesa recuperându-se în prezent cu familia în Windsor. Ducesa de York este un membru apropiat al familiei regale britanice, deoarece a fost căsătorită cu prințul Andrew.

Descoperită cu cancer la sân după o mamografii de rutină

Potrivit informațiilor împărtășite de reprezentantul Sarahei Ferguson, ducesa a fost diagnosticată cu cancer la sân după ce a fost supusă unei mamografii de rutină. Înainte de diagnostic, medicii i-au recomandat să fie supusă prompt intervenției chirurgicale, care a fost efectuată cu mare succes. Starea de sănătate a acestui membru apropiat al familiei regale este destul de pozitivă, deoarece ea a primit multă atenție din partea personalului medical care se ocupă de ea.

A făcut investigații pentru a obține un diagnostic precoce

Purtător de cuvânt care a împărtășit cum este ducesa, a subliniat că deocamdată ea nu a mai avut simptome, dar subliniază faptul că a făcut investigații pentru a obține un diagnostic precoce și a putea combate acest tip de boli. Reprezentanta chiar a subliniat că ducesa este foarte pozitivă, „Voi deveni super în formă, super puternică...”, a spus Sarah Ferguson după operație.

Ducesa a fost căsătorită cu Prințul Andrew

Sarah Ferguson a fost căsătorită cu Prințul Andrew, motiv pentru care a făcut parte din familia regală britanică. Totuși, după 10 ani de căsătorie, au divorțat. Până în zilele noastre continuă să fie apropiați, deoarece în timpul căsătoriei au avut două fiice, prințesele Beatriz și Eugenia, care le-au dat în total trei nepoți. Fergie este foarte fericită că are sprijinul familiei sale în această etapă grea a vieții ei, scriu cei de la Terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Ce este limerenta  Sursa foto shutterstock 2513006111 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net