Taxă pentru părinții cu copii neastâmpărați. Decizia impusă de un patron de restaurant din SUA a creat numeroase controverse

Ultima actualizare:

Într-o mișcare care a stârnit dezbateri aprinse, restaurantul Toccoa Riverside din statul american Georgia a luat o decizie neobișnuită - a introdus o taxă suplimentară pentru părinții cu copii neastâmpărați. Acest gest aparent discriminatoriu a devenit subiectul unei discuții aprinse pe rețelele de socializare și în mediul online, polarizând opinii în rândul publicului.

Copil neastâmpărat. / Foto: Click.
Copil neastâmpărat. / Foto: Click.

Familiile cu copii neastâmpărați vor fi taxate suplimentar

Restaurantul Toccoa Riverside, cunoscut pentru preparatele sale din pește proaspăt, pescuit din lacurile și râurile din apropiere, a atras atenția clienților săi printr-un anunț prin care avertizează că familiile cu copii neastâmpărați vor fi taxate suplimentar, cuantumul acestei sume fiind la discreția angajaților. Chiar dacă acest lucru nu este o practică nouă pentru restaurant, reacțiile recente au adus subiectul în prim-plan. 

Controversele s-au declanșat în mediul online, unde internauții s-au arătat divizați în ceea ce privește această taxă.

Ce spun internauții

Unii au susținut decizia restaurantului, argumentând că aceasta poate crea o experiență mai plăcută pentru ceilalți clienți. Aceștia au menționat că unii copii pot fi imprevizibili și pot deranja atmosfera liniștită a restaurantului.

Însă, cealaltă parte a discuției a fost vehement împotriva acestei taxe, considerând-o drept discriminare. Un internaut a subliniat că este dificil să se definească exact ce înseamnă "neastâmpărat" și de ce ar trebui părinții să fie taxați suplimentar din cauza comportamentului copiilor lor. Alții au adăugat că această măsură este inacceptabilă și că restaurantul ar trebui să-și reconsidere politica pentru a evita astfel de controversă.

Un client a avut 50 de dolari în plus la notă din cauza comportamentului copiilor

Un client nemulțumit, Kyle Landmann, a povestit experiența sa negativă afirmând că proprietarul restaurantului i-a comunicat că adaugă 50 de dolari la nota sa din cauza comportamentului copiilor săi. Această situație a dus la recenzii proaste și dezamăgire din partea unor clienți, care au considerat această taxă drept o metodă incorectă de a trata familiile cu copii.

În final, controversa în jurul acestei taxe pentru părinții cu copii neastâmpărați continuă să agite opinii și să ridice întrebări cu privire la limita dintre politica restaurantului și drepturile clienților, oferind o perspectivă captivantă asupra dilemelor cu care se confruntă industria ospitalității într-o lume tot mai diversă și interconectată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
image
actualitate.net
image
actualitate.net