Un român și-a găsit fericirea pe străzile Londrei. „Mi-am dat demisia și mi-am urmat visul”

Au ales să trăiească printre străini. Unii au plecat cu câțiva bani în buzunar și nu știau exact ce le va oferi destinul. A urmat multă muncă și o luptă cu sine pentru acomodare. Mulți au reușit, iar azi, împărtășesc poveștile lor de succes. În Anglia de unde vine și povestea românului care spală mașinile regelui Charles, un tânăr, de loc din Mărășești, adună ropote de aplauze și își trăiește viața exact așa cum a visat.

Adevărate spectacole pe străzile din Londra

image

Florin Tiriboi este românul care își câștigă pâinea culegând ropote de aplauze pe străzile din Londra. Îl puteți vedea făcând adevărate spectacole la Piccadilly Circus, la Leicester Square sau la London Eye, scrie românii de la Anunțul UK. Florin nu ar fi ajuns să trăiască azi fericirea de a fi liber și de a-i încânta pe alții dacă nu ar fi avut curajul să își urmeze visul.

„A trebuit sa imi dau demisia de la munca, sa imi pot urma visul”

Florin Tiriboi, românul dansator din Londra. Foto: Facebook
Florin Tiriboi, românul dansator din Londra. Foto: Facebook

A venit in Anglia în 2012, după ce o vreme și-a încercat norocul în Italia. Are un talent și este îndrăgostit de dans. Din 1999 face breakdance și pe când avea un serviciu în România își dorea o viață mai bună, dar mai ales să își urmeze visul. Acela de a dansa.

În primii ani la Londra, s-a angajat în construcții ca să își poată plăti chiria și să se poată întreține. Muncea nouă ore pe zi.

„Mai pierdeam înca aproximativ două ore zilnic cu dușul și cu întorsul de la muncă, iar când ajungeam acasă eram mai obosit decât daca aș fi dansat doua zile în continuu.

Florin Tiriboi, românul dansator din Londra. Foto: Facebook
Florin Tiriboi, românul dansator din Londra. Foto: Facebook

În 2016 m-am hotarat să îmi dau demisia de la job și să îmi urmez visul. Este cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată, sunt mult mai fericit acum", a spus Florin Tiriboi pentru Anuntul UK.

Azi, conaționalul nostru își castiga existența ca street performer. Dansează pe străzile din centrul Londrei și mișcările lui atrag mii de oameni încântați de talentul românului.

„Viața mea s-a schimbat mult în bine din momentul în care mi-am dat demisia de la muncă. Dansând în Centrul Londrei, am fost văzut de anumite persoane care m-au abordat și mi-au facut tot felul de propuneri și oferte. Așa am ajuns să merg la spectacole prin țări din Asia și Europa.

Am apărut chiar și într-un film. La început am dansat singur, dar de câțiva ani am format o trupă cu doi băieți spanioli și mergem împreună la diverse festivaluri. În curând vom pleca în Polonia", a mai spus Florin.

Florin Tiriboi, românul dansator din Londra. Foto: Facebook
Florin Tiriboi, românul dansator din Londra. Foto: Facebook

Înainte de a se muta în Anglia, Florin a locuit în Italia, unde obișnuia să facă show-uri de stradă cu câțiva băieți din Kosovo.

Povestea lui i-a impresionat pe românii din țară

„În sfârșit un român fericit trăind din ceea ce îi place să facă”

„Foarte tare, felicitări bro! nu știam că ești român, te-am văzut într-un video de-al lui Jesus și mă uitam pe profilul tău, am rămas impresionat de pasiunile tale, foto/fitness, etc, felicitări! Mult succes cu tot ceea ce ți-ai propus!”

Peste câțiva ani o ia din nou pe șantier cât o sa poată face aceasta munca”, a scris un român, iar Florin i-a răspuns:

„Nu e nici o problemă nu dau înapoi...Momentan sunt bucuros că fac asta de peste 20 de ani...si am trăit viața exact cum am vrut.”

„Viața asta-i bun pierdut, dacă o trăiești cum n-ai fi vrut. Felicitari!”, i-a răspuns altcineva.

image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net