Vedeta TikTok: „Mi-am urât sânii uriași toată viața. Acum îi iubesc. Asta îmi aduce bani”

Ultima actualizare:

Tânăra nu s-a gândit niciodată în trecut că viața sa o să se schimbe atât de mult în bine tocmai datorită sânilor care atâta vreme nu o lăsau să se simtă bine în pielea ei și de multe ori s-a simțit jenată de dimensiunea acestora. Acum însă e teribil de fericită că a reușit să devină faimoasă, să aibă o comunitate atât de mare, să fie apreciată și să-și câștige din videoclipurile pe care le postează pe TikTok.

Într-un videoclip recent, Tara Moon – o cunoscută tiktokeriță  s-a confesat comunității sale de pe TikTok, povestindu-le fanilor săi despre problemele ei anterioare pricinuite din cauza dimensiunilor mari ale sânilor, confirmând în același timp că acele zile sunt de mult apuse, acum este nespus de fericită pentru că datorită acestora a reușit să strângă mulți urmăritori și să aibă câștiguri consistente.

Cum a ajuns Tara Moon să-și iubească sânii uriași

„Mi-am urât sânii toată viața, acum îi iubesc”, spune bruneta - zâmbind larg – într-un videoclip postat pe TIK-TOK, în timp ce poartă un top strâmt, decoltat, care îi scoate în evidență bustul de invidiat.

Apoi, cu un zâmbet obraznic, a făcut cu mâna gestul de bani, și a completat cu câteva versuri: „nu e așa de rău, nu e așa de rău”.

Ce i-au spun fanii vedetei de pe TIKTOK

Un fan fidel i-a scris: „Pariez că nu îi iubești la fel de mult ca noi. Lol”.

„Nu voi comenta, nu voi comenta, nu voi comenta și emoji-ul lacrimilor de bucurie”, a glumit altul.

Citește și - Prezentatoarea BBC Emma Jones: «Sânii mei uriași claxonează singuri!»

Vedeta este apreciată pe mai multe conturi

Vedeta primește multă atenție datorită bustului, dar este, de asemenea, dornică să împărtășească experiențele ei de viață, trucurile de machiaj și actualizările vieții cu publicul ei numeros.

Nu are fani doar pe @tarascameraroll, modelul mai are un cont de jocuri TikTok și se pare că și acesta este extrem de apreciat.

Mai mult decât atât, cu alți 350.000 de urmăritori ea împărtășește clipuri din fluxurile ei Twitch în care se joacă și vorbește cu fanii care i se alătură live. Este clar că este o tik-tok-ăriță iubită și apreciată, iar asta se datorează în mod special sânilor ei mari și perfecți.

Videoclipurile detaliază experiențele ei de „a fi o fată care joacă jocuri video, alias COD”, care se numără printre unele dintre TikTok-urile ei cele mai apreciate.

Adepților ei le place în mod evident de tânără și asta se vede din numeroasele comentarii frecvente precum: „te rog să te căsătorești cu mine” și „doar uita-te la ea în direct, e atât de amuzantă”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net