Află unde poți urmări în direct Gala Premiilor Oscar 2023!

Ultima actualizare:

Gala Premiilor Oscar se apropie cu pași repezi, iar pregătirile sunt în toi. Cea de-a 95-a ediție a celui mai important eveniment anual din industria cinematografică mondială are loc pe data de 13 martie, la ora 2:00, ora României. Unde puteți vedea evenimentul, aflați chiar acum!

Oscar   shutterstock 2119939280 jpg

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar are loc la Dolby Theatre, poziționat chiar în inima Hollywoodului, iar evenimentul durează de obicei aproximativ trei ore, însă, după cum s-a văzut la gala de anul trecut, lucrurile pot să se prelungească puțin.

Poți urmări decernarea premiilor Oscar, live, și pe click.ro. Apasă AICI.

În acest an, Gala Premiilor Oscar va putea fi urmărită live în România doar pe VOYO. Abonații vor avea acces la transmisiunea galei și vor putea vedea în timp real toate momentele de la Los Angeles, conform Știrileprotv.ro. Mai mult decât atât, înregistrarea evenimentului va putea fi urmărită la TV pe Pro Cinema, marți, 14 martie începând cu ora 20.30. Spre bucuria multor admiratori, traducerea va fi făcută din engleză de către criticul de film Irina Margareta Nistor.

O să vedem împreună cine o să plece fericit cu un Oscar, cine va fi dezamăgit, cine ce ispravă o să mai facă, de la palma de anul trecut, la plicul greșit cu LaLa Land, care va fi cea mai elegantă vedetă, dar și cea mai nonșalantă, dar și dacă am nimerit-o cu previziunile! Ne vedem și auzim după miezul nopții, spre dimineață! Vă aștept să aflați în direct câștigătorii”, a transmis Irina Margareta Nistor, potrivit Adevărul.

Cine va găzdui Gala Premiilor Oscar 2023

Academia a confirmat că la cea de-a 95-a ediție a premiilor Oscar va reveni Jimmy Kimmel, care a mai fost gazda premiilor din 2017 și 2019.

„Să fiu invitat să prezint Oscarurile pentru a treia oară înseamnă fie o mare onoare, fie o capcană. În orice caz, sunt recunoscător Academiei de film americane că m-a invitat atât de repede după ce toţi ceilalţi prezentatori buni au refuzat”, a mărturisit Jimmy Kimmel.

Doar câteva staruri se pot lauda că au fost gazdele prestigioaselor premii de trei ori, iar prezentatorul de televiziune american se va alătura lui Jerry Lewis, Steve Martin, Conrad Nagel, David Niven, Whoopi Goldberg, Jack Lemmon, Johnny Carson, Billy Crystal și Bob Hope, fiind singurele nume care au fost gazde de trei ori sau de mai multe ori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net