Angajată a Parlamentului britanic, îmbătată și violată de un ministru englez!

Ultima actualizare:

O tânără cercetătoare britanică, angajată a Parlamentului englez, susține că a fost agresată sexual de un actual ministru din Guvernul Regatului.

Parlamentul britanic a devenit scena unor scandaluri sexuale
Parlamentul britanic a devenit scena unor scandaluri sexuale

Citește și: Ce faci, Boris, îți dai pantalonii jos?

Întâmplarea a avut loc în trecut, însă femeia și-a făcut curaj să povestească public întreaga întâmplare abia acum. Presa britanică anunță că cercetătoarea a trecut plin clipe greu de crezut, iar politicianul a profitat de statusul său pentru a o agresa sexual. Inițial, el a atras-o cu un pahar de vin, ca ulterior să o oblige să bea tot mai mult, susține ea.

Eram beată criță. El îmi tot turna vin, deși era evident că nu mai puteam duce. Am simțit că cedez și am spus că merg la culcare. Evident, nu m-a lăsat în pace. M-am trezit a doua zi și am realizat ce se întâmplase”, a povestit ea în podcastul „The Open”, al Sky News.

Inițial, femeii i-a fost frică să reclame agresiunea

Vezi și: Vladimir Putin, replică infantilă pentru liderii G7. Și-a bătut joc de Boris Johnson

Botezată „Emily”, pentru a-i fi protejată identitatea, presupusa victimă a povestit că după ntregul incident sexual a discutat situația cu colegii și cu șeful ei de la acea vreme. Toți au sfătuit-o să reclame fapta autorităților.

Ea și-a luat inima în dinți și s-a dus în fața autorităților pentru a-l expune pe cel care ar fi profitat de ea, însă nu avea dovezi clare care să-l incrimineze, așa că și-a retras plângerea. Așadar, după discuțiile preliminare cu ofițerii de poliție, acesteia i s-a făcut frică de repercusiuni, mai ales că este vorba de un om influent în Guvernul britanic.

Ulterior, după ce agresorul lui Emily a avansat în carieră și urma să devină ministru, ea și-a luat inima în dinți și a făcut plângere pe numele lui, după care a povestit și presei britanice întregul eveniment.

Îmi era teamă că lucrurile vor degenera. Însă când am auzit că urma să devină ministru, mi-am luat inima în dinți și l-am reclamat din nou, cu gândul la femeile care lucrează în Guvern.”, a povestit Emily, pentru sursa citată.

După ce povestea a fost lansată în spațiul public, mai mulți oficiali din Guvernul Marii Britanii au declarat că potențialul agresor, cu rang de ministru în cabinetul Boris Johnson, ar trebui anchetat.

De altfel, opinia publică a fost revoltată după ce povestea lui Emily a fost prezentată în toate ziarele și mult discutată în mediul online și TV.

Reclamații pe bandă rulantă, din 2017

Agresiunea sexuală nu a fost trecută cu vederea nici de membri ai Partidului Conservator britanic, care au susținut, la rândul lor, demararea unei anchete, motivând prin cazuri similare. Charlotte Nichols a povestit un episod îngrijorător din cariera ei, în cadrul partidului de guvernare al Marii Britanii.

Mi-a făcut avansuri un parlamentar suficient de bătrân, încât ar putea să îmi fie bunic, uneori și de față cu alți colegi, care fie au râs, fie au tăcut mâlc.”, a spus Nichols, conform Daily Mail.

Primele scandaluri legate de hărțuire sau agresiuni sexuale, în cadrul Parlamentului britanic, au apărut încă din 2017, reclamațiile fiind făcute de angajați tineri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image png
hemp 8420408 1280 jpg
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net