Ce faci, Boris, îți dai pantalonii jos?

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a lăsat în urmă frământările legate de scena politică pentru a se relaxa cu familia. Destinația pe care a ales-o: Evia, Grecia. 

Boris Johnson a plecat în vacanță, din nou! Sursă foto: Profimedia
Boris Johnson a plecat în vacanță, din nou! Sursă foto: Profimedia

Boris Johnson este asiduu contestat în Marea Britanie pentru deciziile pe care le ia în plan politic, dar și pentru faptul că nu a avut întotdeauna o atitudine demnă de un premier. Politicianul a simțit nevoia unei pauze și a decis să-și încarce bateriile în Grecia, alături de familie. Din nefericire pentru el, nici măcar aici nu a scăpat de privirile vigilente ale paparazzilor. 

Conform publicației britanice Dailymail, localnicii au fost surprinși să îl vadă pe premierul britanic atât de relaxat, la plajă, citind o carte pe nisip, în timp ce mult mai tânăra soție și fiul lor se bălăceau liniștiți în apropiere. Boris a gustat și din specialitățile tradiționale și a savurat din plin aromele Greciei. 

Citește și: Boris Johnson, atac dur la bărbăția lui Putin 

Boris Johnson a fost surprins într-o ipostază neașteptată. Și-a întins spatele amorțit de la atât de mult stat la plajă, s-a scuturat de nisip, iar preț de o secundă a părut să dorească să-și îndepărteze bermudele în văzul tuturor. A revenit asupra deciziei și le-a ajustat poziția pentru a-și relua, în grabă, locul pe nisip. 

Aici puteți vedea imaginile cu Boris Johnson, la plajă, în Grecia 

Excursia familiei Johnson în Grecia vine la scurt timp după ce cuplul a avut parte de o escapadă de vis în Slovenia pentru a sărbători, cu întârziere, luna de miere. În timp ce Boris se relaxează și lasă grijile în urmă, britanicii se confruntă cu facturi imense la energie și cu inflația. 

Vezi și: Boris Johnson este terminat! Beții monstru în sediul Guvernului britanic 

Cine este soția lui Boris Johnson 

Boris Johnson s-a căsătorit cu Carrie Symonds pe 29 mai 2021, după o logodnă care a durat doi ani. Ceremonia a avut loc abia în 2021 din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Carrie Symonds este cea mai tânără soție de premier din Marea Britanie, din ultimii 74 de ani. Carrie Symonds s-a născut pe 17 martie 1988, fiind fiica jurnalistului britanic Matthew Symonds.

Ar putea să te intereseze și: Nu are pic de rușine! Boris Johnson, protagonistul mai multor momente penibilie 

A absolvit în 2009 Universitatea din Warwick, unde a studiat istoria artelor și teatru. În 2009, Carrie a intrat în Partidul Conservator, în calitate de consilier pe probleme de comunicare cu presa.

În cadrul Partidului Conservator a lucrat cu Boris Johnson, iar în 2018 a devenit director de comunicare în Partidul Coservator, funcție la care a renunțat relativ rapid pentru a ocupa un post de de PR în cadrul ONG-ului Oceania, interesat de problemele de mediu. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net