Vladimir Putin, replică infantilă pentru liderii G7. Și-a bătut joc de Boris Johnson

Ultima actualizare:

Vladimir Putin a răspuns liderilor de la Summitul 7G, după ce, în cadrul întrunirii, premierul britanic Boris Johnson a comis «imprudența» de a afirma că liderul de la Kremlin este un exemplu de masculinitate toxică, gest care a declanșat un adevărat șir de ironii savuroase din partea celorlalți la adresa șefului de stat rus. 

Vladimir Putin, replică infantilă pentru liderii G7. Liderul de la Kremlin nu iartă ironiile
Vladimir Putin, replică infantilă pentru liderii G7. Liderul de la Kremlin nu iartă ironiile

Putin a reacționat imediat și s-a atacat mai mult decât ar fi fost necesar la remarcile liderilor europeni, în special din cauza reproșurilor lui Boris Johnson, care a subliniat că o femeie ar fi fost mai înțeleaptă și nu ar fi declanșat un război atât de sângeros.

Citește și: Vladimir Putin, umilit de către ucraineni. Mesajul hilar publicat pe Twitter

De asemenea, premierul britanic nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe tiranul rus pentru faimoasa imagine, în care s-a pozat la bustul gol, călare pe un cal. 

Cu cămăși? Fără cămăși? Să ne dăm jos hainele? Toți trebuie să arătăm că suntem mai duri decât Putin”, a spus în glumă premierul. 

Vladimir Putin a luat foc la spusele lui Johnson și se pare că ironiile l-au afectat chiar mai tare decât sancțiunile dure impuse Rusiei de către Occident. 

Nu rata: Boris Johnson, atac dur la bărbăția lui Putin: «Femeile nu încep niciodată războaie»

Putin despre Boris Johnson: «Ar fi o priveliște dezgustătoare»

Tiranul de la Kremlin, 69 de ani, a început o tiradă imatură, în care și-a bătut joc de silueta...plinuță a lui Boris Johnson, menționând că premierul nu ar putea arăta niciodată atât de bine ca el, fără cămașă. 

Nu știu exact cât au vrut să se dezbrace, deasupra sau sub talie. Dar cred că, oricum ar fi, ar fi o priveliște dezgustătoare”, a spus cu mâhnire Putin, notează Antena 3

Interesant și: Sesiune de roast la summitul G7, pe seama lui Vladimir Putin: «Sacourile pe noi sau le dăm jos?»

Șeful de stat rus le-a transmis liderilor de la Summitul 7G, că, spre deosebire de aceștia, el este un adept al sportului și îi place să se îngrijească. Putin l-a parafrazat apoi pe poetul Pușkin,...pentru ceva mai mult efect dramatic, apoi le-a oferit liderilor lumii câteva sfaturi pentru...un stil de viață sănătos. 

Amintiți-vă pe Pușkin care a spus: Un om poate fi interesat doar de afaceri, dar totuși trebuie să aibă grijă de frumusețea unghiilor. Cu siguranță sunt de acord cu asta. Este necesar să încetezi cu abuzul de alcool și alte obiceiuri proaste, să faci exerciții fizice și să faci sport. Cu toate acestea, toți sunt lideri, așa că ar avea succes dacă ar dori. Dar trebuie să lucreze cu ei ”, a afirmat cu emfază președintele rus.

În concluzie reacția lui Putin a fost precum un discurs motivațional despre viață echilibrată, din partea unui om care a declanșat un război sângeros pentru dominare teritorială, a instaurat un regim dictatorial în propria lui țară și și-a îndepărtat fiicele, care, din cauza acțiunilor sale, s-au dezis de numele de familie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net