Asistentă medicală, acuzată că a ucis șapte nou-născuți! Detalii terifiante

O asistentă acuzată că a ucis șapte bebeluși într-o secție de nou-născuți a omorât o fetiță prematură la a patra încercare. După ce a ucis copila cu sânge rece, Lucy Letby, în vârstă de 32 de ani, le-a trimis părinților ei o carte poștală de condoleanțe.

Lucy Letby este acuzată că a ucis mai mulți bebeluși (Foto: Profimedia)
Lucy Letby este acuzată că a ucis mai mulți bebeluși (Foto: Profimedia)

A încercat să ucidă alți zece bebeluși

Citește și: Închisoare pe viață pentru mamă: un bebeluș a murit după ce a fost hrănit doar cu fructe, legume crude și lapte matern!

Femeia este acuzată că a încercat să ucidă alți zece bebeluși la Spitalul Contesa de Chester, în 2015 și 2016, dar neagă acuzațiile. În cadrul procesului care a început pe 11 octombrie, au fost prezentate mărturii cutremurătoare. O mamă de gemeni a intrat peste asistentă, în secția de neonatologie, chiar când aceasta încerca să-l ucidă pe unul dintre băieții ei. Sugarul suferea „acut”, sângerând din gură.

Iată și: Ceartă conjugală sfârșită tragic! Un bărbat și-a aruncat copilul pe fereastră

Află mai multe despre: Bebeluș abandonat într-o cutie, la -20 de grade Celsius, salvat de niște adolescenți! Cum se simte micuțul

Mama lui nu și-a dat seama pe moment că Letby era în plin proces de a-i ucide fiul și a fost păcălită de asistentă. În cele din urmă, copilul a murit. Morțile suspecte ale copiilor au fost observate inițial chiar de către angajații spitalului, îngrijorați de faptul că starea de sănătate a respectivilor bebeluși „se deteriora atât de neașteptat”.

Iată și: Bebeluș de o lună, în stare gravă la spital! Tatăl susţine că l-a lovit din greşeală în cap, în timp ce dormeau

Procesul ar putea dura încă șase luni

O altă victimă, un copil de trei luni, a rămas cu „leziuni ireversibile ale creierului” după ce Letby a încercat de trei ori să-l omoare prin injectarea laptelui și a aerului în sonda nazogastrică, potrivit procesului. Juratilor li s-a spus marți că Letby „a fost singura prezență constantă” atunci când trei bebeluși au murit și unul a suferit un colaps care i-a pus viața în pericol în două săptămâni în unitatea de neonatologie în iunie 2015.

Vezi șiO mamă din Pitești vrea să afle dacă în urmă cu patru ani și-a îngropat propriul bebeluș

Letby ar fi folosit hemofilia unui copil ca acoperire ca să-l atace. Boala, care provoacă sângerare fără motiv, a fost atribuită multor dintre episoadele care implică băiețelul. Într-un caz, gâtul sugarului era atât de umflat și acoperit cu „sânge proaspăt”, încât un asistent nu a putut să introducă un tub de respirație. Copilul a experimentat o „deteriorare bruscă”, care a fost în concordanță cu un fel de „rănire intenționată care a provocat dureri severe, stres și l-a destabilizat”, a auzit instanța. Procesul ar putea dura încă șase luni.

Citește și: Povestea cutremurătoare a profesoarei care şi-a abandonat bebelușul într-o scară de bloc. A născut în maşină

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net