Ceartă conjugală sfârșită tragic! Un bărbat și-a aruncat copilul pe fereastră

Ultima actualizare:

O ceartă conjugală a avut un deznodământ cumplit. Un bărbat din cartierul Tabajaras, situat în sud-estul Braziliei, a luat o decizie tulburătoare după ce s-a certat cu partenera sa de viață. Acum riscă ani buni de închisoare și, cu siguranță, nu va obține niciodată iertarea iubitei sale. 

Bebelușul nu a putut fi salvat de către medici
Bebelușul nu a putut fi salvat de către medici

Un cuplu din Brazilia avea o ceartă aprinsă, care a putut fi auzită și de vecini. Deranjat peste măsură de afirmațiile pe care le făcea partenera sa, bărbatul de 26 de ani a luat bebeșul de două luni în brațe și, fără să stea prea mult pe gânduri, l-a aruncat pe fereastră.

În urma impactului cu solul, bebelușul a suferit mai multe leziuni în zona capului, iar medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața, în ciuda eforturilor disperate pe care le-au depus. După minute bune în care au efectuat manevre de resuscitare, medicii au declarat decesul pruncului. 

Certurile erau la ordinea zilei în locuința tinerilor 

Femeia le-a povestit polițiștilor că ea și bărbatul se despărțiseră de ceva vreme, însă el continua să o viziteze pentru a vedea cum se simte bebelușul și dacă totul era în ordine. Aceasta susține că ea gătea în momentul în care bărbatul a comis teribila faptă, însă vecinii mărturisesc că au auzit cum se certau.

De altfel, și mama femeii susține varianta vecinilor și subliniază că relația dintre ei nu era cea mai bună, certurile fiind la ordinea zilei. Cu toate acestea, bărbatul insista să o viziteze pentru a interacționa cu bebelușul. De cele mai multe ori, vizitele se încheiau cu certuri monstruoase și cu acuzații pe care și le aduceau reciproc. 

Bărbatul riscă închisoarea pe viață 

După ce a comis fapta, tatăl bebelușului a fugit și s-a făcut nevăzut. La scurt timp a apelat, însă, numărul de urgență, și s-a predat polițiștilor.

El le-a declarat oamenilor legii că îi pare nespus de rău că a acționat în acest fel. Bărbatul riscă să își petreacă restul vieții în închisoare, fiind acuzat de omor calificat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net