Au câștigat o avere la loto, însă nu se pot bucura de niciun ban! Motivul inedit pentru care o familie nu a putut ridica marele premiu

Este visul multora dintre noi, iar acest vis a devenit realitate pentru o familie din Thailanda. Din păcate, deși au reușit să câștige suma de 650.000 de lire sterline la loterie, nu s-au putut bucura de nici măcar o singură liră! Cei doi au rămas fără premiu din cauza unui motiv de-a dreptul șocant!

Nu au putut primi marele premiu / foto: Nation TV
Nu au putut primi marele premiu / foto: Nation TV

Doar un singur apel telefonic i-a despărțit pe cei doi soți din Thailanda de o sumă de bani care le-ar fi schimbat complet cursul vieții. Nareerat Phanphamorn și soțul ei, Kiat Liamsuwan, au pierdut marele premiu de 650.000 de lire sterline din cauză că nu au răspuns la un apel telefonic!

Femeia în vârstă de 37 de ani a explicat că ea și soțul ei au cumpărat biletele la Loto online în luna septembrie, iar apoi au așteptat livrarea acestora. Cei doi chiar au mers și la un templu pentru a se ruga să aibă noroc și să ghicească numerele câștigătoare, însă modul în care au pierdut marele premiu a fost de-a dreptul șocant.

Ei au aflat că sunt marii câștigătorii ai sumei de 30 de milioane de bahți, adică undeva în jur de 650.000 de lire sterline. Însă, chiar dacă numerele lor erau câștigătoare, ei încă așteptau livrarea biletelor, așa că au sunat la loterie să afle ce se întâmplă.

Au pierdut marele premiu dintr-un motiv șocant

Atunci când au sunat la loterie, lui Kiat i s-a spus că el și soția lui nu vor putea ridica marele premiu, deoarece nu a răspuns la telefon atunci când a fost sunat! Desigur, acesta și-a verificat imediat istoricul apelurilor, descoperind că nu primise niciodată niciun apel! Unele voci chiar au speculat dacă loteria nu a recurs intenționat la această scuză.

Din păcate pentru cei doi, ei selectaseră plata la ramburs, pentru a achita biletele. Astfel, ele încă nu fuseseră plătite, așa că bărbatul nu a știu dacă chiar are dreptul la bilete. În cele din urmă, cuplul a depus o plângere împotriva loteriei, însă instituția a comunicat pe Facebook că biletele au fost returnate deoarece Kiat nu a răspuns la telefon în ziua livrării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
canal subteran jpg
solstitiul de vara ce inseamna solstitiu jpeg
cuplu din Sri Lanka png
vise jpg
1 conjunctivita jpg jpeg
Pocahontas şi John Rolfe, căsătoria care a oprit războiul cu indienii jpeg
canicula
image
actualitate.net
image
actualitate.net