Scenariu de groază devenit realitate! Un bărbat a locuit ascuns vreme de patru luni în casa unei femei

Sună mai mult ca scenariul unui film de groază, însă pentru o femeie, această situație de coșmar s-a transformat subit în realitate! Aceasta a devenit virală pe TikTok după ce a postat un videoclip în care povestește cum a găsit un bărbat ascuns sub patul ei, care ar fi locuit în casa ei vreme de patru luni!

Femeia a povestit totul pe TikTok / foto: TikTok
Femeia a povestit totul pe TikTok / foto: TikTok

Pentru cei mai mulți dintre noi, o astfel de situație există numai în filme, însă pentru o femeie, totul a devenit terifiant de real. Ea a povestit în videoclipul postat pe TikTok că și-a cumpărat prima casă la vârsta de 26 de ani și locuia împreună cu cei doi copii ai ei.

Femeia lucra vreme de 80 – 90 de ore pe săptămână, iar câteodată chiar își petrecea nopțile acasă la părinții ei, care o ajutau la creșterea celor doi copii.

Însă, viața destul de obișnuită a femeii a luat o turnură șocantă! Ea s-a întors acasă într-o dimineață, moment în care s-a decis să tragă un pui de somn, însă descoperirea pe care urma să o facă a lăsat-o fără cuvinte.

Femeia a auzit unele zgomote neobișnuite, așa că a decis să verifice ce se întâmplă. „Am auzit un zgomot și mi-am spus: „trebuie să fie un șoarece”. Mă aplec peste marginea patului și văd blugi albaștri și șosete negre ieșind de sub pat”, a povestit femeia.

Un bărbat a locuit vreme de patru luni în casa ei

Îngrozită, ea a fugit imediat, iar atunci când a urcat în mașină l-a văzut pe bărbat ieșind din casă. Poliția a ajuns rapid la fața locului, iar odată ce locuința a fost examinată mai atent, femeia a observat că mai multe obiecte lipseau, ori erau într-o stare uzată.

„A recunoscut că a locuit în casa mea timp de patru luni. A intrat prin efracție atunci când am fost plecată și îmi folosea dușul, se juca pe PlayStation-ul copilului meu, îmi mânca mâncarea”, a povestit femeia terifiată de cele întâmplate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
575302124023416139984130915188503265381205646 ploi canicula foot pexels com realitatea net jpg
butoaie vin pivnita jpg
image png
Lamborghini Veneno  Roadster  (1) jpg
Elevi liceu Romania FOTO Mircea Moira   Shutterstock jpg
saptamana modei paris profimedia (2) jpg
o euro png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net