Cea mai inedită cursă din România! Motivul pentru care mii de rățuște din cauciuc vor fi lansate pe Crișul Repede

Un eveniment deosebit va avea loc în Oradea, unde nu mai puțin de 4.000 de rățuște din cauciuc urmează să fie lansate simultan pe Crișul Repede! „Cursa de rățuște” este organizată în scop caritabil. Iar sumele încasate urmează să fie donate pentru ca centrul Oradei să fie dotat cu stații de apă potabilă.

Mii de rățuște vor fi lansate pe Crișul Repede / foto: Inquam Photos
Mii de rățuște vor fi lansate pe Crișul Repede / foto: Inquam Photos

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, „Cursa de rățuște” urmează să aibă loc pe data de 1 iunie, chiar în centrul municipiului Oradea. Cei care doresc să participe la eveniment pot adopta rățuștele din cauciuc, iar la finalul cursei, 50 dintre acestea urmează să fie premiate.

Evenimentul este organizat de către Rotaract Club Oradea, parte a familiei Rotary International, în scop caritabil. Sumele încasate în cadrul acestei curse, în urma donațiilor oferite, urmează să fie donate pentru ca centrul Oradei să fie dotat cu stații de apă potabilă.

Mii de rățuște vor fi lansate pe Crișul Repede

Organizatorii evenimentului „Cursa de rățuște” au declarat că se dorește îmbunătățirea sănătății publice, reducerea impactului asupra mediului, cât și creșterea confortului și accesibilitatea populației la apă potabilă. Din acest motiv, sumele încasate în urma donațiilor din timpul evenimentului urmează să fie donate pentru ca stațiile de apă potabilă să fie instalate în centrul orașului.

„Îmbunătățim sănătatea publică, reducem impactul asupra mediului și sporim confortul și accesibilitatea apei potabile pentru comunitatea locală și pentru turiști. Știm cât de importantă este hidratarea, așa că anul acesta am stabilit că prin ajutorul donațiilor primite vom instala stații de apă potabilă în puncte cheie ale orașului unde orădenii se vor putea hidrata gratuit”, au explicat organizatorii evenimentului.

Organizatorii „Cursei de rățuște”, Rotaract Club Oradea, sunt parte a familiei Rotary International, care își propune să aducă un impact pozitiv asupra comunității orădene, motiv pentru care proiecte sunt organizate în fiecare an, pentru a promova valorile rotariene. „Cursa de rățuște” este un eveniment organizat anual, iar pe data de 1 iunie, nu mai puțin de 4.000 de rățuște vor fi eliberate pe Crișul Repede.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
istock vase chiuveta jpg
image png
Facebook Cover Page 1200x568 png
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
rusalii jpg
mario iorgulescu jpg
Ion Vianu, la Conferințele Teatrului Național jpeg
examen jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net