Au dus mortul «să petreacă» în club. Trupul rapperului Goonew, expus într-un local de noapte

Ultima actualizare:

Incredibil! Scene de neimaginat au avut loc zilele trecute în Washington când trupul îmbălsămat al rapperului Goonew, pe numele lui real Markelle Morrow (24 de ani), împuşcat în urmă cu două săptămâni, a fost expus într-un local de noapte. 

Rapperul ucis a fost expus în clubul Bliss la petrecerea de adio. Foto: instagram
Rapperul ucis a fost expus în clubul Bliss la petrecerea de adio. Foto: instagram

Clienţii localului de noapte ”Bliss” din Washington DC au avut parte de o surpriză morbidă în noaptea dintre sâmbătă şi duminică. Şi asta după ce pe scenă şi-a făcut apariţia rapperul Goonew, adus de familie direct de la Pompele Funebre. Petrecerea privată care a fost numită de apropiaţii tânărului ca făcând parte din funeralii s-a numit ”The Final Show”.

La priveghi s-au vândut bilete cu 40 de dolari bucata

Markelle Morrow a fost împuşcat mortal în seara de 18 martie în cartierul District Heights, într-un schimb de focuri. După petrecerea din club, care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, rapperul a fost înmormântat cum se cuvine de familie. Mama tânărului, Patrice Parker Morrow, a explicat că fiul ei a fost împuşcat în spate în timpul unui jaf şi că i-a fost furat lanţul de aur de la gât în timpul atacului.

Clubul Bliss a găzduit sute de fani la priveghi, iar muzica a fost una ritmată, cu efecte de lumini şi artificii. La eveniment s-au vândut bilete în valoare de 40$, iar suma strânsă a fost donată familiei decedatului. Goonew a fost îmbrăcat cu hainele preferate şi a purtat ochelari de soare, la insistenţa familiei. Deşi multă lume a considerat evenimentul ca fiind unul deplasat, mama decedatului a explicat că aceasta a fost ultima dorinţă a fiului ei. Tânărul rapper visa să susţină un concert cu sala arhiplină, după ce va reuşi să îşi lanseze primul lui album.

Tânărul de 24 de ani visa să aibă o carieră în showbiz. Foto: instagram
Tânărul de 24 de ani visa să aibă o carieră în showbiz. Foto: instagram

Petrecerea a fost organizată de firma de pompe funebre care l-a îmbălsămat pe rapper, însă organizatorii nu au luat în calcul că pozele cu mortul vor ajunge pe reţelele sociale şi că poliţia din localitate se va autosesiza. Poliţia oferă o recompensă de 25.000 $ pentru cel care oferă detalii care să ajute la prinderea asasinului lui Goonew. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net