Vedetă TikTok, găsită fără viață în propria casă! Mesajul bizar pe care l-a transmis fanilor înaintea morții

6 ianuarie 2022

Caz cutremurător. O tânără cunoscută în mediul online, pe nume Candice Murley, a murit în condiții misteriose la scurt timp după ce a postat un videoclip bizar pe internet. 

image

Candice Murley le-a povestit prietenilor din mediul online că nu îi place atunci când vocile din capul ei tac. La câteva zile după acest mesaj bizar, femeia de 36 de ani a fost găsită fără viață în propria casă. 

Candice Murley nu se afla într-o stare bună

Momentan, cauza morții nu a fost dezvăluită de familie. Candice Murley era foarte activă pe paginile de socializare și împărtășea multe momente cu urmăritorii ei și se pare că starea ei nu era una foarte bună, susținând că era groaznic când vocile din capul ei tăceau.

Candice Murley avea două conturi pe TikTok, pe unul avea 26.000 de urmăritori, iar pe celălalt 26.000. Marsha McEvoy, sora acesteia, a organizat o strângere de fonduri pentru a o putea conduce pe ultimul drum.

Familia vedetei este devastată

„Vă rugăm să donați ceea ce puteți pentru a ajuta să îi oferim lui Candice înmormântarea pe care o merită și pentru a ajuta familia noastră să facă față acestei pierderi tragice. Mulțumim tuturor în avans”, a anunțat familia lui Candice Murley.

Familia lui Candice este devastată de durere și nu se așteapta la o asemenea tragedie. De asemenea, toate fondurile suplimentare îi vor fi oferite lui Maxwell, băiețelul femeii. 

oana zavoranu jpg
maria dragomiroiu
cub radu stefan banica png
cristina siscanu 1 jpeg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
syda sheila jpeg