Aventurile câinelui lui Joe Biden la Casa Albă. Commander a mușcat zeci de agenți ai Serviciului Secret

Agenții Serviciului Secret SUA fac, în orice moment, tot posibilul pentru a asigura siguranța președintelui american. Cu toate acestea, se pare că cel mai mare inamic al lor se afla chiar lângă președinte! Ciobănescul german al lui Joe Biden, Commander, i-ar fi mușcat de nu mai puțin de 24 de ori agenții Serviciului Secret, cât timp câinele a fost la Casa Albă.

Commander ar fi mușcat 24 de agenți ai Serviciului Secret / foto: Profimedia
Commander ar fi mușcat 24 de agenți ai Serviciului Secret / foto: Profimedia

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi 24, documentele Serviciului Secret arată ce adversar de temut s-a dovedit a fi ciobănescul german pentru gărzile de corp ale lui Joe Biden. Cu luni înainte ca animalul să fie luat de la Casa Albă, cei de la Serviciul Secret chiar își sfătuiau agenții să „acorde cât mai mult spațiu” ciobănescului german, pe nume Commander.

Potrivit documentelor postate online, se pare că între octombrie 2022 și iulie 2023 au existat nu mai puțin de 24 de incidente între ciobănescul german și agenții Serviciului Secret, incidente ce s-au finalizat prin aceștia fiind mușcați de câine. Se pare că zonele unde Commander i-a atacat pe agenți au fost la încheietura mâinii, coapsă, umăr, piept, talie, cot, cât și antebraț.

Câinele devenit spaima Serviciului Secret

Datorită faptului că documentele făcute publice nu acoperă decât Serviciul Secret, este posibil să fi existat chiar mai multe incidente cauzate de Commander, ce i-au avut drept protagoniști pe ceilalți angajați de la Casa Albă, cât și personalul de la Camp David, din statul Maryland.

Câinele familiei Biden a fost nevoit să părăsească Casa Albă, în luna octombrie a anului trecut, după ce un agent al Serviciului Secret a fost nevoit să solicite tratament medical pentru o mușcătură severă. Înainte de acest incident, în luna iulie, un alt incident a rănit grav un alt agent. Se pare că acesta a fost mușcat adânc de antebraț, de către Commander, având nevoie de cusături. Situația a fost atât de gravă încât s-a suspendat vizitarea aripii de est a Casei Albe pentru aproximativ 20 de minute, pentru a se curăța sângele de pe podea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net