Boris Johnson, cu un picior afară din Parlament! I-a blamat grav pe Conservatorii care l-au îndepărtat: „Misiune îndeplinită”

Astăzi a avut loc ultima sesiune de „Întrebări pentru Prim-Ministru” pentru Borris Johnson. Actualul premier al Regatului Unit nu s-a putut abține și a continuat atacul la adresa posibilului său succesor, Rishi Sunak, și a lui Sir Keir Starmer. A încheiat glorios, transmițându-le tuturor politicienilor prezenți în Parlament: „Hasta la vista, baby”.

La finalul sesiunii de întrebări care a avut loc în această după-amiază, Boris Johnson a primit aplauze furtunoase din partea conservatorilor, dar nu și din partea predecesoarei sale, Theresa May. Totul s-a petrecut la mai puțin de două săptămâni după ce actualul premier a fost forțat să își anunțe demisia, după ce mai mulți colegi de partid au ales să își dea demisia, în semn de protest.

Mai multe despre premierul Marii Britanii, aici: Nu are pic de rușine! Boris Johnson, protagonistul mai multor momente penibile

În ultima sa declarație, Boris Johnson a lansat un mic atac la adresa fostului său cancelar, Rishi Sunak, fiind printre miniștrii care au părăsit administrația prim-ministrului în ultima perioadă. Totodată el i-a avertizat pe conservatorii care s-au răzvrătit îmotriva lui. În încheiere, Boris Johnson i-a oferit și un sfat înlocuitorului său, oricare ar fi acesta.

Boris Johnson va fi înlocuit în curând. Ce îi transmite succesorului?

„Concentrează-te pe drumul pe care îl ai în față, dar amintește-ți întotdeauna să verifici și oglinda retrovizoare. Amintește-ți, mai presus de orice, că nu Twitter contează, ci oamenii care ne-au trimis aici”, a declarat premierul, în încheierea ultimului său discurs. Totodată, el i-a recomandat succesorului său următoarele: „Rămâi aproape de americani, sprijină ucrainenii și susține libertatea și democrația peste tot”.

S-ar putea să te intereseze și: Boris Johnson s-a transformat în Top Gun! „Amicii” săi conservatori se luptă pentru poziția de prim-ministru

„Redu taxele și modifică tot ce se poate, pentru a transforma (n.red. – Regatul Unit) în cel mai bun loc pentru a trăi și a investi, căci asta este, de fapt”, a mai precizat Johnson.

Cu toate acestea, britanicul nu ar refuza să revină în poziția de politician, deși până acum, susține el: „Misiunea a fost în mare parte îndeplinită, pentru moment”.

Cuvintele sale finale – în care le-a spus parlamentarilor „Hasta la vista, baby” – au făcut referire la sloganul lui Arnold Schwarzenegger din filmul Terminator, care este, de asemenea, celebru pentru replica  „Ma voi întoarce”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net