Boris Johnson s-a transformat în Top Gun! „Amicii” săi conservatori se luptă pentru poziția de prim-ministru

Boris Johnson a vizitat recent o bază a Forțelor Aeriene Regale (RAF), îmbrăcat ca Tom Cruise în filmul Top Gun. În timpul pe care el l-a petrecut pe teren, conservatorii au continuat lupta acerbă pentru ascensiunea la putere.

Boris Johnson cere ca Rusia să fie împiedicată să îşi mai folosească rezervele de aur jpeg

Prim-ministrul Marii Britanii a îmbrăcat echipamentul de zbor pentru o demonstrație a avionului de luptă Typhoon, cu doar o zi înainte ca parlamentarii conservatori care luptă pentru a-l înlocui, 5 la număr, să aibă prima dezbatere televizată. Ieri, guvernul a anunțat o modernizare în valoare de 1,35 miliarde de lire sterline la flota Typhoon, care va susține 1.300 de locuri de muncă.

Află mai multe despre premier: Nu are pic de rușine! Boris Johnson, protagonistul mai multor momente penibile

Joi, piloții și echipajul aerian i-au făcut lui Boris Johnson un tur în jurul RAF Coningsby din Lincolnshire, unde a inspectat două stații de alertă cu reacție rapidă care protejează spațiul aerian al Regatului Unit. În acest timp colegii conservatori Rishi Sunak, Penny Mordaunt, Liz Truss, Kemi Badenoch și Tom Tugendhat luptă pentru a deveni următorul lider al partidului și prim-ministrul țării.

Politicienii din Regatul Unit, pregătiți să atace poziția lui Boris Johnson

Aseară, cei cinci parlamentari s-au atacat unul pe celălalt în prima dezbatere televizată. S-au asaltat unul pe celălalt cu afirmații neașteptate în ceea ce privește impozitele, cheltuielile și onestitatea și toți cinci l-au lovit pe Johnson acolo unde îl doare cel mai tare.

Actualul Secretar de Externe, Truss, s-a angajat să investească 20 de miliarde de lire sterline, dacă ajunge prim-ministru. Ea vrea să reducă temporar taxele ecologice și să renunțe la creșterea planificată a impozitelor pe corporații.

S-ar putea să ți se pară interesant și: Imagini jenante cu Boris Johnson, publicate chiar de televiziunea rusă de stat

Penny Mordaunt le-a cerut taberelor rivale să oprească briefing-urile „operațiunilor negre” pe fondul unei dispute cu privire la utilizarea unui elicopter privat. Între timp, vedeta în ascensiune, Badenoch, a insistat: „Nu promit lucruri fără un plan de îndeplinit”.

Iar fostul cancelar Sunak, care a demisionat din guvernul lui Boris Johnson săptămâna trecută, a scris în The Sun că va „face Brexit-ul să cânte” prin eliminarea birocrației rămase de la Bruxelles din Marea Britanie, pentru a supraalimenta economia. Sunak și Mordaunt au luat cu asalt bătălia pentru conducere la primul scrutin conservator săptămâna aceasta, când Jeremy Hunt și Nahim Zahawi nu au mai avut nicio șansă și au fost eliminați.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net