Bucurile imensă la Casa Regală! Pippa Middleton a născut

Ultima actualizare:

Motiv de celebrare la Casa Regală britanică, după ce Pippa Middleton, sora lui Kate, ducesa de Cambridge, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Pippa, discretă din fire, și-a ținut sarcina ascunsă până acum o lună, când și-a făcut apariția la un eveniment organizat în cinstea Reginei Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham. 

Bucurile imensă la Casa Regală! Pippa Middleton a născut
Bucurile imensă la Casa Regală! Pippa Middleton a născut

Pippa Middleton, 38 de ani, este în culmea fericirii, căci familia ei a urat bun-venit unui nou membru, o fetiță adorabilă, ce a venit pe lume în urmă cu două săptămâni, dar abia recent, vestea a fost dată publicității.

Vezi și: Apariție rară! Pippa Middleton, o gravidă spectaculoasă. Arată fabulos în luna șasea de sarcină!

Pippa a născut în același spital ca și sora ei mai mare, Kate Middleton, în aripa Lindo a spitalului St. Marys din Londra.

Acesta este al treilea copil al lui Pippa Middleton cu soțul ei James Mathews, cei doi mai un fiu Arthur, în vârstă de 3 ani și o fiică Grace în vârstă de doar un an. 

Momentan nu se cunosc detalii despre numele micuței lui Pippa Middleton, dar cu siguranță copiii lui Kate, prințesa Charlotte, prințul George și prințul Louis se vor bucura nespus să-și întâlnească noua verișoară.

Citește și: Pippa, sora lui Kate Middleton, însărcinată pentru a treia oară!

Potrivit unei surse din anturajul cuplului, Pippa și familia au de gând să se mute în Bershire, zonă unde locuiesc părinții ei și ai lui Kate Middleton. Regiunea este la 50 de kilometri de Windsor, locul unde se vor muta vara aceasta, Kate cu prințul William și cei trei copii, notează People

Pippa și soțul ei James Mathews s-au căsătorit în mai 2017, în cadrul unei ceremonii fastuoase, la care au participat inclusiv Kate Middleton și Prințul William. 

Nu rata nici: Pippa Middleton a fost o mireasă greu de mulțumit! Regula bizară pe care le-a impus-o prințului Harry și lui Meghan Markle

Mama lui Kate și a lui Pippa Middleton, dezvăluiri minunate despre timpul petrecut cu nepoții

Mama lui Pippa și a lui Kate, Carole Middleton, a vorbit în urmă cu ceva timp despre cât de fericită este atunci când petrece timp cu nepoțeii celor două fiice ale sale

Alerg cu ei pe dealuri, îi las să se  cațere în copaci și să exploreze tunelul de la locul de joacă. Atâta timp cât voi putea, asta voi face. Gătesc cu ei, luăm lecții de dans, facem plimbări cu bicicleta."

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net