Candidatul care a reușit să unească un întreg oraș! Nimeni nu a votat pentru el

Este complet normal ca anumiți candidați să fie mult mai populari decât contracandidații lor, printre votanți. Deisgur, se mai întâmplă câteodată ca unii politicieni să fie atât de controversați în rândul publicului, încât doar foarte puțină lume votează pentru ei. Însă, un canadian a reușit un record de-a dreptul bizar: nici măcar o singură persoană nu a votat pentru el!

image

Din cauza opiniilor politice pe care le au, ori din cauza diverselor scandaluri personale care planează în jurul lor, se întâmplă să mai existe candidați pentru diferite funcții din stat care să stârnească un adevărat val de antipatie, în rândul populației. Acest lucru se reglează mereu la cabina de vot, unde oamenii de pretutindeni își pot exprima opinia

Cu toate acestea, chiar și cele mai nepopulare partide, ori controversați politicieni, reușesc să strângă câteva voturi. Acest lucru nu se poate spune și despre Félix-Antoine Hamel, care a candidat la alegerile desfășurate în orașul Toronto, din Canada. Hamel a reușit performanța bizară de a nu primi niciun vot!

„Când am văzut rezultatul, mi-am zis: 'Ei bine, eu sunt adevăratul candidat al unității. Toată lumea este de acord să nu voteze pentru mine'”, a spus Félix-Antoine Hamel, potrivit informațiilor de la Antena 3 CNN.

Candidatul care nu a primit niciun vot

Félix-Antoine Hamel a fost unul dintre cele 84 de persoane care au apărut pe lista alegerilor parțiale defășurate recent în Toronto. Hamel a fost abordat de către Longest Ballot Committee, pe fondul unor proteste împotriva lipsei reformelor electorale în Canada. Cei de la Longest Ballot Committee spun că sistemul actual oferă un avantaj partidelor care reușesc să câștige chiar și cu o minoritate din voturi.

Astfel, dorind să protesteze față de sistemul electoral din Canada, Longest Ballot Committee a înscris nu mai puțin de 77 de nume pe buletinele de vot din Toronto, care au ajuns la o lungime de un metru! În total, au fost 84 de candidați înscriși, iar Hamel a fost cel care a făcut istorie, după ce nu a primit nici măcar un vot!

Din cauza faptului că nici măcar nu locuiește în Toronto, Hamel nu a reușit să meargă la vot și să se voteze singur, așa că a reușit „performanța” de a nu primi niciun vot.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
SpotHiddenPandaAmongHumansinPictureOpticalIllusionIQTest jpg
visine jpg
image png
evaluare nationala jpg
Cum prega tes ti mas ina pentru drum lung sau pentru o ca la torie de durata  jpg
image png
plane 7406049 1280 jpg
card social jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net