Casa Albă, împodobită deja de Crăciun! Jill Biden s-a ocupat de decorațiuni

Casa Albă este deja gata pentru Crăciun! Cu sărbătorile de iarnă care bat la ușă, Prima Doamnă Jill Biden (71 de ani) a împodobit locul cu cele mai sofisticate aranjamente, fiind foarte atentă la culorile pe care le-a ales anul acesta.

Prima doamnă a SUA s-a ocupat de decorațiuni (Foto: Epa Efe)
Prima doamnă a SUA s-a ocupat de decorațiuni (Foto: Epa Efe)

Bradul principal a fost ales de Joe Biden

Citește și: Cât a costat rochia purtată de Carmen Iohannis, la întâlnirea cu Jill Biden

Tema „Noi, oamenii” a fost propusă de soția președintelui american, Joe Biden (80 de ani), ​​cu luni în urmă. În jurul și în interiorul Casei Albe au fost împodobiți 77 de pomi de Crăciun și au fost amplasate 25 de coroane și 83.615 de lumini de sărbători.

Foto: Twitter/Jill Biden

De asemenea, în sala de mese a fost expusă o miniatură a Casei Albe, făcută din turtă dulce. Conform temei, a fost expusă în bibliotecă și o copie a Declarației de Independență, care a fost tipărită în 1845. Atârnați de șemineu sunt ciorapii familiei Biden, care vor fi umpluți cu portocale - o tradiție începută de bunica primei doamne, conform publicației NPR.

Iată și: Zece lucruri neștiute despre Jill Biden. A sărit la bătaie pentru soțul ei

Bradul principal cântărește aproape o tonă, are șase metri și face parte dintr-o specie rară. Acesta a fost ales cu atenţie de la o pepinieră din Pennsylvania de către Joe Biden și împodobit în Camera Albastră. Candelabrul din această încăpere a fost îndepărtat, așa cum se întâmplă în fiecare an, pentru a acomoda înălțimea completă a bradului de Crăciun.

Fiecara cameră este decorată diferit

Fiecare cameră are propria sa temă pentru Crăciun. De exemplu, Camera de Est, este centrată în jurul naturii și recreerii și include reprezentări a patru parcuri naționale. Camera Roșie este camera „credinței și luminii” și deține un „turn de lumânări”, iar merișoarele proaspete fac parte din decor, o tradiție care datează din 1975.

 Află și: La ce preț ajunge bradul de Crăciun în 2022? Unde sunt cei mai ieftini pomi

În încăpere se află și orhidee - floarea preferată a lui Jill Biden. Nu au lipsit câinele Comandant și pisica Willow ale președintelui Biden, care sunt expuși în diferite părți ale decorului de Crăciun.

O copie a cărții cu rețete de prăjituri a primei doamne Jill Biden face parte din decorul de pe șemineu. Unele dintre cutiile de cadou din Camera Vermeil provin de la Operațiunea Recunoștință, o organizație non-profit care oferă pachete de îngrijire trupelor militare, primilor respondenți și familiilor militarilor. Colonada de Est a Casei Albe este decorată cu copaci de iarnă, animale și felinare.

Peste 150 de voluntari au ajutat la împodobirea Casei Albe

Valorile care ne unesc pot fi găsite în jurul tău, o credință în posibilitate și optimism și unitate. Încăpere cu încăpere, vrem să reprezentăm ceea ce ne aduce împreună în perioada sărbătorilor”, a spus Prima Doamnă a Americii, luni, într-un mesaj transmis pe rețelele sociale.

Vezi și: Tradiția pomului de Crăciun din Buzău: bradul este donat de o familie din oraș

Decorațiunile evocă „sentimentele de pace și liniște de după prima ninsoare”. Peste 150 de voluntari au lucrat pentru a decora sălile publice de la Casa Albă. Anul acesta, o menora realizată de Executive Residence Woodworks se va alătura decorului festiv. Menora a fost făcută din lemn scos de la Casa Albă în timpul renovării lui Truman în anii 1950. Casa Albă se așteaptă la aproximativ 50.000 de vizitatori în acest sezon de sărbători.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net