Jill Biden, ├«nt├ólnire emo╚Ťionant─â cu so╚Ťia pre╚Öedintelui Zelenski! VIDEO

8 mai 2022

Jill Biden, so╚Ťia pre╚Öedintelui SUA Joe Biden, a vizitat Ucraina, acolo unde s-a ├«nt├ólnit cu Olena Zelenka, partenera de via╚Ť─â a pre╚Öedintelui ucrainean Volodimir Zelenski. Iat─â cum a ar─âtat ├«ntrevederea emo╚Ťionant─â dintre cele dou─â prime doamne!

Jill Biden este profesoară de limba engleză și va continua să predea elevilor săi și de acum înainte jpeg
Jill Biden, vizită neașteptată în Ucraina Foto: Arhivă

Prima doamn─â a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, a pornit c─âtre Ucraina dup─â vizita de dou─â zile din Rom├ónia, unde a avut parte de o ├«nt├ólnire cu refugia╚Ťi ucraineni. Jill Biden a fost primit─â ├«n ╚Ťara noastr─â de pre╚Öedintele Rom├óniei, Klaus Iohannis, ╚Öi de so╚Ťia acestuia, Carmen Iohannis.

Jill Biden, ├«nt├ólnire emo╚Ťionant─â cu so╚Ťia pre╚Öedintelui Zelenski

Din Rom├ónia, Jill Biden s-a deplasat c─âtre Solvacia, iar de acolo a mers ├«n zona de vest a Ucrainei, unde s-a ├«nt├ólnit cu so╚Ťia pre╚Öedintelui Volodimir Zelenski, Olena Zelenska.

Cele dou─â prime doamne ╚Öi-au organizat ├«nt├ólnirea nea╚Öteptat─â ├«ntr-un ora╚Ö de la grani╚Ťa dintre Slovacia ╚Öi Ucraina, ├«n Uzgorod. Acestea au vizitat o ╚Öcoal─â, precum ╚Öi mai mul╚Ťi locuitori ╚Öi copii refugia╚Ťi ├«n vestul ╚Ť─ârii, ├«n urma r─âzboiului.

Vizita primei doamne a SUA nu a durat mult ├«ns─â, ├«ns─â a culminat cu ├«mbr─â╚Ťi╚Öarea emo╚Ťionant─â dintre ea ╚Öi Olena Zelenka. Ulterior, Jill Biden a publicat un mesaj de solidaritate cu poporul ucrainean ╚Öi pe re╚Ťelele de socializare.

ÔÇ×Am considerat c─â este important s─â ar─ât─âm poporului ucrainean c─â acest r─âzboi trebuie s─â se opreasc─â, c─â r─âzboiul a fost brutal ╚Öi c─â poporul Statelor Unite este al─âturi de poporul ucrainean.ÔÇŁ, a fost mesajul lui Jill Biden.

Vizita primei doamne a SUA ├«n Ucraina a fost una ne╚Öteptat─â, nefiind anun╚Ťat─â ├«n prealabil, din motive de securitate, av├ónd ├«n vedere deplasarea sa ├«ntr-o zon─â apropiat─â de r─âzboiul ruso-ucrainean.

stanga
dreapta
jill biden ucraina jpg
jill biden ucraina2 png
Carmen Iohannis si Jill Biden in Romania scoala elevi ucraineni (11) jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden in Romania scoala elevi ucraineni (10) jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden in Romania scoala elevi ucraineni (12) jpg
JILL BIDEN CARMEN IOHANIIS 006 INQUAM Photos Octav Ganea jpg

Jill Biden, vizită reușită în România

╚śi ├«n timpul vizitei sale din Rom├ónia, Jill Biden a afi╚Öat un comportament plin de c─âldur─â fa╚Ť─â de prima doamn─â a Rom├óniei, cele dou─â fiind fotografiate chiar ╚Ťin├óndu-se de m├ón─â la un moment dat.

Jill Biden s-a ├«nt├ólnit, s├ómb─ât─â, 7 mai, cu cuplul preziden╚Ťial format din Carmen ╚Öi Klaus Iohannis, iar cele dou─â prime doamne au vizitat ├«mpreun─â o ┼čcoal─â din Bucure┼čti, unde sunt g─âzdui┼úi mai mul╚Ťi elevi refugia┼úi din Ucraina. Carmen Iohannis ╚Öi prima doamn─â a SUA ╚Öi-au f─âcut declara╚Ťii c─âlduroase ╚Öi au afi╚Öat o rela╚Ťie apropiat─â ├«n cadrul acestei ├«nt├ólniri.

Cite╚Öte ╚Öi: Jill Biden ┼či Carmen Iohannis s-au ├«ntrecut ├«n ┼úinute elegante, la ├«nt├ólnirea de s├ómb─ât─â

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg