Casa cu 7 dormitoare care se vinde la prețul unui apartament din România. Detaliul care îi pune pe gânduri pe clienți

O impresionantă casă cu 7 dormitoare din Scoția a fost scoasă la vânzare la prețul unui apartament din România. Proprietatea este, de fapt, formată din patru clădiri: casa și trei anexe, și are două piste pentru elicopter. Un detaliu, însă, îi pune pe gânduri pe potențialii cumpărători.

Casa cu 7 dormitoare care se vinde la prețul unui apartament / foto: Zoopla
Casa cu 7 dormitoare care se vinde la prețul unui apartament / foto: Zoopla

Potrivit unui anunț publicat pe site-ul Zoopla, o casă de-a dreptul impresionantă, asemenea unui mic palat, de pe coasta de est a Scoției, în arhipelagul Orkney, pe insula Copinsay, cu 7 dormitoare, plus anexe, se vinde la prețul unui apartament cu două camere în unele zone din România.

Mai exact, proprietatea este formată, de fapt, din patru clădiri: casa și trei anexe. Clădirea principală are două etaje și șapte dormitoare, dar găsești și două piste pentru elicopter, astfel că deplasarea de pe continent se poate face rapid. Conform descrierii de pe agenția imobiliară care intermediază vânzarea proprietății, casa este dotată cu încălzire pe gaz, dispune și de panouri solare, iar în sumă mai intră și o barcă, dar și un teren impresionant în jur.

Detaliul care îi pune pe gânduri pe clienți

Casa a fost scoasă la vânzare pentru suma de 80.000 de lire sterline, adică în jur de 95.000 de euro, cât un apartament cu două camere în unele orașe din România. Există, însă, un detaliu care îi pune pe gânduri pe potențialii cumpărători, și anume faptul că imobilul este singura proprietate de pe insula din arhipelagul Orkney. Deși în anunț Copinsay este descrisă ca fiind o insulă „încântătoare”, perfectă pentru oricine își dorește să evadeze în mijlocul naturii, faptul că nimeni altcineva nu mai locuiește aici îi îngrijorează pe clienți.

Necesitând lucrări de renovare, această proprietate oferă oportunitatea perfectă pentru cineva care caută un stil de viață solitar”, spune vânzătorul.

Pe proprietate se mai află și un far, însă acesta nu este inclus în vânzare, fiind deținut și controlat de la distanță de Northern Lighthouse Board din Edinburgh.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net