Vladimir Putin, imagini îngrijorătoare din Iran: s-a îngrășat, șchiopătează și își mișcă greu brațul drept

Ultima actualizare:

Primele imagini cu Vladimir Putin în Teheran, Iran, unde a aterizat, marți, pentru o întâlnire cu președintele iranian Ebrahim Raisi și cu președintele turc Recep Tayyip Erdogan. De observat este că Putin s-a cam îngrășat, având o burtă proeminentă. Poate i se trage și de la statul pe scaun, căci de când a început războiul cu Ucraina nu a mai părăsit Rusia și a fost numai în conferințe, ori în buncărul în care este ținut în siguranță.

image

Citește și: Imagini jenante cu Boris Johnson, publicate chiar de televiziunea rusă de stat

Vladimir Putin s-a cam îngrășat. Primele imagini cu liderul rus în Iran

Vladimir Putin a ajuns în Iran la o săptămână după vizita lui Biden, vizită care nu putem spune că a fost neapărat de bun augur, căci imediat după s-a scumpit petrolul. Ironia sorții, ca să zicem așa. Mai multe informații pe subiect găsiți aici.

La această întâlnire oficială, liderul rus a fost filmat în timp ce cobora din avion. Astfel că, din imagini se poate observa că președintele Rusiei șchiopătează, s-a îngrășat, iar brațul drept nu și-l mișcă prea bine, semn că are o problemă.

Vladimir Putin a juns marți, 19 iulie, în Teheran, Iran, unde a fost stabilită o întâlnire cu președintele turc Recep Tayyip Erdogan și președintele iranian Ebrahim Raisi. Tema întâlnirii celor trei oficiali o constituie exportul cerealelor din Ucraina, export care a fost blocat de Rusia, deși șeful statului susține că acest lucru nu s-a întâmplat. Despre problema exportului de cereale puteți citi mai multe și aici, și aici.

Se ia în considerare semnarea unui act între cei trei lideri în vederea deblocării exportului de cereale din Ucraina. De altfel, pe lista de priorități se mai află și cum pot oferi ajutor umanitar Siriei, care se află și ea în zonă de război.

Trebuie să menționăm că Vladimir Putin este văzut foarte rar în afara Rusiei, fiind a doua călătorie în străinătate pe care acesta o face, însă prima în afara fostului teritoriu URSS, de la începutul războiului cu Ucraina.

Prima vizită a lui Vladimir Putin în afara Rusiei a avut loc la sfârșitul lunii iunie, în Tadjikistan și Turkmenistan.

Vezi aici video.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net