Vladimir Putin, imagini îngrijorătoare din Iran: s-a îngrășat, șchiopătează și își mișcă greu brațul drept

Primele imagini cu Vladimir Putin în Teheran, Iran, unde a aterizat, marți, pentru o întâlnire cu președintele iranian Ebrahim Raisi și cu președintele turc Recep Tayyip Erdogan. De observat este că Putin s-a cam îngrășat, având o burtă proeminentă. Poate i se trage și de la statul pe scaun, căci de când a început războiul cu Ucraina nu a mai părăsit Rusia și a fost numai în conferințe, ori în buncărul în care este ținut în siguranță.

image

Citește și: Imagini jenante cu Boris Johnson, publicate chiar de televiziunea rusă de stat

Vladimir Putin s-a cam îngrășat. Primele imagini cu liderul rus în Iran

Vladimir Putin a ajuns în Iran la o săptămână după vizita lui Biden, vizită care nu putem spune că a fost neapărat de bun augur, căci imediat după s-a scumpit petrolul. Ironia sorții, ca să zicem așa. Mai multe informații pe subiect găsiți aici.

La această întâlnire oficială, liderul rus a fost filmat în timp ce cobora din avion. Astfel că, din imagini se poate observa că președintele Rusiei șchiopătează, s-a îngrășat, iar brațul drept nu și-l mișcă prea bine, semn că are o problemă.

Vladimir Putin a juns marți, 19 iulie, în Teheran, Iran, unde a fost stabilită o întâlnire cu președintele turc Recep Tayyip Erdogan și președintele iranian Ebrahim Raisi. Tema întâlnirii celor trei oficiali o constituie exportul cerealelor din Ucraina, export care a fost blocat de Rusia, deși șeful statului susține că acest lucru nu s-a întâmplat. Despre problema exportului de cereale puteți citi mai multe și aici, și aici.

Se ia în considerare semnarea unui act între cei trei lideri în vederea deblocării exportului de cereale din Ucraina. De altfel, pe lista de priorități se mai află și cum pot oferi ajutor umanitar Siriei, care se află și ea în zonă de război.

Trebuie să menționăm că Vladimir Putin este văzut foarte rar în afara Rusiei, fiind a doua călătorie în străinătate pe care acesta o face, însă prima în afara fostului teritoriu URSS, de la începutul războiului cu Ucraina.

Prima vizită a lui Vladimir Putin în afara Rusiei a avut loc la sfârșitul lunii iunie, în Tadjikistan și Turkmenistan.

Vezi aici video.

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg
ciprian pian duduianu jpg
viteza austria politia jpg
Vladimir Putin jpg
Acastist Sfântul Nicolae, sursă foto: Pixabay
FotoJet jpg