VIDEO Caz cutremurător! Cum arată «fetița păianjen», născută cu patru brațe

Un caz sfâșietor a impresionat o lume întreagă. Părinții unei fetițe născute cu patru brațe cer ajutor disperat pentru o intervenție salvatoare ce i-ar putea asigura copilului o viață cât de cât normală. Imaginile impresionante cu micuța din India au fost postate pe internet.  

Caz cutremurător! «Fetița păianjen», născută cu patru brațe are nevoie de o intervenție salvatoare
Caz cutremurător! «Fetița păianjen», născută cu patru brațe are nevoie de o intervenție salvatoare

Mama copilei, originară din satul Hemda din Nawada, Bihar, a rămas complet uluită atunci când fiica ei s-a născut cu o a doua pereche de brațe atașate în dreptul taliei. Micuța cu patru brațe a fost supranumită ,,fetița păianjen". 

Citește și: Un pacient a luat foc pe masa de operație

Părinții fetiței au apărut într-un videoclip emoționant, ce a devenit viral, în care aceștia solicită ajutor pentru fiica lor. Copila are nevoie de o intervenție care ar putea să-i corecteze defectul din naștere și astfel fata s-ar dezvolta asemenea unui copil normal. 

Clipul o înfățișează pe copila, denumită „fetița păianjen”, în brațele mamei sale, care o leagănă pentru a o alina, notează The Sun

Citește și: Dana Nălbaru, momente dificile cu băiețelul ei: „Am aflat că trebuie să intre în operație la 5 dimineața”

Micuța este îmbrăcată în galben, iar cele cele două membre suplimentare, atașate în dreptul taliei, par inerte. 

Micuța pare să fie capabilă să stea pe cele două picioare funcționale și poate folosi perechea de brațe, dispusă normal, în zona torsoului. 

Boala cumplită din cauza căreia copiii se nasc cu mai multe membre

Se crede că fetița are Polymelia, un defect congenital din cauza căruia copiii se nasc cu mai multe membre decât ar fi normal.

Familia bebelușului cere ajutor pentru a strânge suficienți bani pentru o intervenție ce i-ar permite să funcționeze normal. Părinții spun că membrele influențează calitatea vieții fetei și o împiedică pe micuță să se dezvolte normal. 

De asemenea, și fiul de 11 ani al familiei s-a născut cu un handicap. Nu se știe, momentan, dacă familia a reușit să obțină ajutorul de care avea nevoie fiica lor.

Un al caz asemănător este cel al unui băiețel de șapte luni, tot din India, care s-a născut cu opt membre și care a avut parte de o intervenție chirurgicală ce i-a schimbat viața. 

În Irak, un băiat pe nume, Karam Sarmed, din Bagdad, a venit pe lume cu patru membre în plus, două mâini și două picioare.

În 2017, o femeie a adus pe lume, într-un spital din India, o fetiță cu două trunchiuri, patru brațe și patru picioare. Din nefericire, copilul a murit la scurt timp după naștere.

Un caz fericit este cel al unui băiețel născut cu patru picioare și două organe genitale, tot în India. Micuțul a suferit o operație de îndepărtare a geamănului parazit, iar intervenția a fost un succes.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub horoscop iertare png
horoscop zilnic 1 martie jpeg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
antonia sexy jpg
Shakira jpg
FotoJet (3) jpg
femeie frig casa jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg