Caz șocant. O femeie a încercat să-și bage copilul de 3 ani în cuptorul încins din cauză că nu avea alcool în casă

Ultima actualizare:

Un caz cu totul șocant a lăsat fără cuvinte autoritățile din Statele Unite! O mamă din Texas, în vârstă de numai 36 de ani, a încercat să îl bage pe unul dintre copii ei într-un cuptor încins! Motivul pentru acest gest șocant ar fi fost faptul că femeia nu a găsit alcool așa că a încerca să îl „pedepsească” pe cel mic. Salvarea copilului a venit chiar din partea fratelui său mai mare.

Autoritățile au fost șocate de gestul femeii / foto: Adobe Stock
Autoritățile au fost șocate de gestul femeii / foto: Adobe Stock

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, femeia este acum acuzată că și-ar fi abuzat soțul și că și-ar fi torturat propriii copii, atât fizic cât și emoțional, în mai multe rânduri. Aceasta a fost luată în custodie de către autorități după o operațiune SWAT ce s-a întins de-a lungul a ore întregi.

Atunci când polițiștii au ajuns la ușa femeii, se pare că aceasta s-a baricadat în podul casei, fiind nevoie de intervenția unui negociator pentru a o convinge pe aceasta să se predea.

Se pare că ancheta inițială a autorităților viza un atac asupra soțului femeii, care ar fi fost bătut cu tocul ușii. Însă, în timpul audierilor celor 6 copii, au ieșit la suprafață probleme mult mai grave, despre pedepsele oribile la care cei mici au fost supuși de către propria lor mamă.

A încercat să își bage copilul în cuptor

Se pare că unul dintre momentele cele mai oribile pe care cei mici le-au îndurat a fost atunci când femeia ar fi încercat să își bage copilul în vârstă de numai 3 ani în cuptorul încins, drept pedeapsă. Se pare că fratele mai mare, în vârstă de numai 4 ani, ar fi fost martor la incident și a confirmat faptul că cuptorul era fierbinte.

Mai mult decât atât, se pare că cei mici erau amenținați și tăiați cu cuțitul atunci când mama lor nu reușea să găsească alcool în casă. Aceasta îi amenința că le va tăia degetele și mâinile dacă nu găsesc alcool, spune poliția din statul Texas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net