De ce trebuie să pui frunze de dafin în mașina de spălat. Trucul care îți va schimba hainele pentru totdeauna

Cu siguranță că fiecare dintre noi ne dorim haine cât mai curate, așa că suntem dispuși să cheltuim oricât de mulți bani este nevoie pentru cei mai buni detergenți de pe rafturile magazinelor. Însă, înainte de a recurge la aceste soluții chimice și destul de scumpe, putem încerca să folosim un ingredient banal din bucătărie, care ne poate curăța eficient hainele!

Dafinul ne poate fi de ajutor la spălatul hainelor / foto: spm
Dafinul ne poate fi de ajutor la spălatul hainelor / foto: spm

Poate că mulți dintre noi avem impresia că soluțiile moderne sunt mult mai eficiente decât cele „populare”, iar, în multe situații, așa și este. Însă există și excepții, iar atunci când vine vorba despre spălarea hainelor există un trug ingenios la care putem apela și care ne poate scăpa de nenumărate cheltuieli!

Mai precis, potrivit informațiilor oferite de către cei de la santeplusmag.com, putem folosi un ingredient banal care va oferi hainelor noastre un parfum proaspăt și plăcut, fără să mai fie nevoie să dăm bani pe diferite tipuri de balsam de rufe, ori detergent. Mai precis, este vorba despre dafin, care poate fi extrem de util pentru hainele noastre!

Cum putem folosi frunzele de dafin la spălatul hainelor

Ei bine, se pare că banalele frunze de dafin pot fi foarte utile pentru a oferi un parfum fin și plăcut hainelor noastre, iar, de asemenea, acest ingredient poate preveni și decolorarea hainelor, o problemă care ne afectează pe fiecare dintre noi, mai devreme sau mai târziu.

Dacă vrem să apelăm la acest truc ingenios, cea mai simplă metodă este să punem câteva frunze de dafin într-o bucată de material (sau chiar o șosetă), iar apoi să o punem în mașina de spălat, la un loc cu hainele. Astfel, dafinul nu se va împrăștia prin interiorul mașinii de spălat, iar proprietățile sale nu vor fi diminuate. Tot ce trebuie să facem este să spălăm hainele cu fruznele de dafin, iar la finalul vom observa efectul acestora.

De asemenea, mai putem fierbe 10 – 15 frunze de dafin într-un litru de apă, vreme de 3 minute. Apoi, putem înmuia hainele în această soluție, după ce s-a răcit. Apoi, după ce scoatem hainele din această apă, le putem spăla în mod obișnuit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net