Cele mai ieftine vacanțe din 2024. Iată destinațiile unde te poți bucura de peisaje superbe, cu bani puțini

Încet-încet ne apropiem tot mai mult de luna martie, iar această perioadă din an este perfectă pentru românii care sunt în căutarea unor vacanțe ieftine. În perioada dintre 15 și 19 februarie avem la dispoziție reduceri majore, pentru sejururi cumpărate în regim Early Booking.

Grecia este foarte populară printre turiștii români / foto: Shutterstock
Grecia este foarte populară printre turiștii români / foto: Shutterstock

O vacanță în acest an poate fi mult mai ieftină decât ne-am aștepta, dacă știm să profităm de ofertele care ne sunt puse la dispoziție. Potrivit celor de la adevarul.ro, diverse agenții de turism ne oferă reduceri mari în perioada 15 – 19 februarie, la sejururile cumpărate în regim Early Booking.

De exemplu, cea mai ieftină vacanță în Antalya (cu avionul inclus), costă doar 299 de euro/persoană! Iar dacă ne dorim să vizităm Grecia, prețul cel mai mic este de 357 de euro/persoană. În același timp, dacă ne dorim un sejur ceva mai special, o vacanță în Tunisia ne va costa 441 de euro/persoană.

Vacanțe ieftine în locuri de vis

Desigur, ofertele puse la dispoziție de către agențiile de turism pentru vara aceasta sunt extrem de diverse! De la locurile devenite deja tradiționale pentru concediu, cum ar fi Grecia și Turcia, mai avem acum șansa de a vizita, la un preț extrem de accesibil, locuri de vis, precum Tunisia, Egipt, Cipru, dar și Spania.

În acest an, 70 de zboruri charter vor fi organizate către destinații de vis, din iunie până la finalul lui octombrie. Astfel, puteți călători ieftin către locuri iubite de către turiștii din întreaga lume, cum ar fi Maldive, Mauritius, sau Thailanda.

„Începând cu Valentine’s Day, turiștii au la dispoziție, timp șase zile, cele mai avantajoase oferte pentru vacanța din vara 2024, de la cele pentru Antalya, cu cele mai multe zboruri charter, la cele pentru destinațiile noi pe care le propunem în acest an: Tunisia, Grand Canaria, Algarve. Au la dispoziție nu numai reducerile de târg, ci și avantajul plății în rate, până la 12 rate, prin intermediul parteneriatelor pe care le avem cu mai multe bănci comerciale”, a declarat, conform sursei citate, Ioana Burcea, director de marketing Paralela45.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net