Un vatman din Iași a ajuns la spital, după ce a mirosit o sacoșă uitată de o călătoare. Ce se afla în ea

Un vatman din Iași a fost la un pas de a ajunge la capăt de linie după ce a investigat o banală pungă uitată de o femeie în tramvaiul său. Când a încercat să verifice conținutul acesteia, el a simțit un miros atât de puternic, încât căile sale respiratorii au fost afectate. Vatmanul a ajuns la spital în urma experienței trăite.

Vatmanul a avut nevoie de îngrijiri medicale
Vatmanul a avut nevoie de îngrijiri medicale

Potrivit informațiilor oferite de Antena 3 CNN, se pare că acest eveniment bizar ar fi avut loc la finalul anului trecut. Atunci, în timpul unei călătorii ce se anunța a fi la fel de banală precum oricare alta, un călător din tramvai l-a anunțat pe vatman că o femeie a stropit călătorii cu un lichid cu care ar fi murdărit și unul din geamurile tramvaiului.

Desigur, vatmanul a verificat se s-a întâmplat, iar colegii săi i-au comunicat să vină cu tramvaiul în gară pentru a putea inspecta mai atent ce s-a întâmplat. Din păcate, se pare că mirosul din sacoșa din care se scurgea un lichid de culoare maronie a fost atât de puternic, încât imediat ce a ajuns cu tramvaiul la depou, vatmanul a sunat la 112, deoarece respira cu dificultate.

A ajuns la spital după ce a mirosit o sacoșă

„În timp ce se deplasa cu vagonul spre gară, la Podu Roș au venit și colegii de la Siguranța Circulației, au deschis geamurile ca să se aerisească tramvaiul. El a ajuns la depou, după care a sunat la 112 pentru că a simțit că nu putea respira bine, erau afectate căile respiratorii.

Vatmanul a ajuns la UPU, a stat o zi internat și a fost tratat, după care a revenit la muncă. Noi am pus la dispoziție filmările din vagon pentru polițiști, care au luat probe și au început o anchetă”, a comunicat, conform sursei citate, Cristian Stoica, directorul general CTP Iași.

Din păcate, după acest incident bizar, vatmanul a avut nevoie de tratament de specialitate vreme de câteva săptămâni. Autoritățile au aflat, în urma anchetei, că o femeie de 70 de ani ar fi fost cauza acestui incident. Substanța care a provocat atâtea neplăceri ar fi fost detartrant, iar recipientul în care se afla nu era închis corespunzător.

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net