Ce destin tragic! A fost omorât de elicea elicopterului privat cu care zbura, în timp ce stătea pe telefon

Un bogătan britanic în vârstă de doar 22 de ani a sfârșit tragic, în timp ce se afla în vacanță, în Grecia, alături de familie. Tânărul a coborât din elicopterul privat pe care îl închiriase pe parcursul șederii și, fiind atent la telefon, a intrat în elicea aparatului de zbor. Părinții săi se aflau într-un alt elicopter care urma să aterizeze pe același heliport.

jack fenton 1 jpg

Jack Fenton a fost lovit de elice, când a mers în spatele elicopterului Bell 407, în timp ce motoarele erau încă pornite. Tragedia a avut loc la ora 18:20 în cursul zilei de ieri, 25 iulie, la Atena. Tânărul se întorcea din Mykonos și se afla în compania a trei prieteni. Potrivit presei locale, studentul din Oxford Brookes își făcea un selfie în momentul în care a fost lovit de lamele rotorului în cap.

Nu rata: O femeie cu „dureri de burtă” a descoperit că a născut, după ce și-a văzut bebelușul în closet

Serviciile de urgență au fost chemate la heliportul privat de la marginea capitalei Greciei, dar se crede că victima a murit pe loc. Anchetatorii cercetează circumstanțele accidentului, dar pilotul ar putea fi acuzat de omor din culpă dacă se descoperă că le-a permis pasagerilor să iasă din elicopter înainte ca motorul și elicele să se oprească.

Vacanța s-a transformat rapid într-o tragedie pentru Jack Fenton și familia lui

Open TV din Atena a raportat că este posibil ca victima „să fi fost implicată într-un apel telefonic sau să încerce să-și facă un selfie atunci când a avut loc accidentul”. Părinții tânărului se aflat într-un al doilea elicopter, într-un charter privat ce călătorea pe aceeași rută Mykonos-Atena, în timp ce întreg grupul se pregătea să încheie vacanța și să revină în Marea Britanie.

Vezi și: O mamă și iubitul ei, condamnați pentru crimă, după ce s-au filmat în timp ce își torturau fiul

Pilotul în elicopterul căruia s-a produs nenorocirea l-a avertizat pe colegul său în legătură cu cele întâmplate, iar bărbatul a ales să aterizeze pe Aeroportul Internațional din Atena, pentru a-i împiedica pe părinții lui Jack să fie martori la oroarea care li se întâmplase fiului lor.

 Familia trebuia să debarce pe heliportul Superior Air înainte de a fi transportată cu șofer la aeroportul Eleftherios Venizelos, unde urmau să se îmbarce în avionul privat al familiei pentru a se întoarce în Marea Britanie. Tatăl lui Jack Fenton, Miguel, este șeful departamentului de marketing, vânzări și relații publice la The Hop Farm, un parc național și de distracții din Beltring, lângă Tonbridge, Kent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net