Ce se va ├«nt├ómpla cu regiunea Done╚Ťk. Liderul separati╚Ötilor a oferit r─âspunsul

Regiunea separatist─â autoproclamat─â Done╚Ťk ar putea fi atras─â ├«n Federa╚Ťia Rus─â, dac─â ru╚Öii vor reu╚Öi s─â preia controlul asupra ├«ntregului teritoriu.

Zona unde a căzut avionul se află la 50 km de Doneţk jpeg
Localizarea regiunii separatiste autoproclamate Done╚Ťk

Liderul regiunii separatiste autoproclamate a transmis c─â Done╚Ťk ├«╚Öi dore╚Öte s─â fie alipit─â la Rusie ├«nc─â din 2014, ├«n urma evenimentelor Revolu╚Ťiei Euromaidan ╚Öi anexarea ilegal─â a Crimeei, a transmis Denis Pu╚Öilin, liderul regiunii.

ÔÇ×Acum, ├«ns─â, principalul obiectiv, este preluarea grani┼úelor constitu┼úionale ale republicii. Apoi vom hot─âr├« acest lucruÔÇŁ, a mai ad─âugat liderul regiunii sus╚Ťinute militar ╚Öi strategic ├«nc─â din 2014, potrivit Adev─ârul.

Rusia a anexat Crimeea ilegal în 2014

├Än urm─â cu dou─â zile, Denis Pu╚Öilin a transmis c─â inten╚Ťioneaz─â s─â organizeze un referendum pentru alipirea la Rusia, dar Ucraina a subliniat c─â un astfel de vot nu va avea nicio baz─â legal─â, declan╚Ö├ónd un r─âspuns ╚Öi mai ferm din partea comunit─â╚Ťii interna╚Ťionale.┬á

Citește și Runda de negocieri a luat sfârșit. Rusia își retrage trupele din sud și Kiev

La momentul actual, comunitatea interna╚Ťional─â a adoptat o serie de sanc╚Ťiuni economice mult mai dure ├«mpotriva Federa╚Ťiei Ruse, afect├ónd foarte grav dezvoltarea economic─â a Rusiei.

Chiar ╚Öi ├«n 2014, dup─â ce solda╚Ťii ru╚Öi au ocupat Peninsula Crimeea, un referendum cu prezen╚Ťa la vot de peste 88% a votat integrarea regiunii ├«n Federa╚Ťia Rus─â. Referendumul nu a fost recunoscut ╚Öi acceptat de comunitatea interna╚Ťional─â.

Regiunile separatiste Done╚Ťk ╚Öi Luganks au fost recunoscute drept independente de c─âtre Vladimir Putin cu dou─â zile ├«nainte de invazie. Documentele preziden╚Ťiale prezint─â o cerere de ajutor militar din partea Rusiei.┬á

Vezi ╚Öi Vladimir Putin, mesaj dur transmis prin Roman Abramovici pentru Ucraina: ┬źSpune-i c─â ├«i distrug┬╗

├Än acela╚Öi timp, justificarea pentru atacarea Ucrainei prin prezen╚Ťa unei regiuni separatiste ╚Öi "salvarea" cet─â╚Ťenilor ru╚Öi a fost folosit─â ╚Öi ├«n 2008, atunci c├ónd Rusia a atacat Georgia, o alt─â republic─â ce a f─âcut parte din Uniunea Sovietic─â.

Acesta, dar ╚Öi prezen╚Ťa ├«n URSS, a activat semnalele de vigilen╚Ť─â din Republica Moldova, care se confrunt─â ╚Öi ea cu o regiune autonom─â separatist─â rus─â - Transnistria.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Pute┼úi urm─âri ┼čtirileÔÇéClick! pe Google News,ÔÇéFacebook ╚ÖiÔÇéInstagram

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
cub laura cosoi png
image png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg