Cele mai frumoase femei din Ucraina luptă în război: «Ne-ai ucis copiii, iar acum vei plăti!»

#Război Ucraina-Rusia

Deși femeile și copiii au voie în mod legal să părăsească Ucraina în timpul stării de război, unele dintre acestea au ales să rămână pentru a-și apăra casele și familiile. Iată ce mesaj au pentru președintele Vladimir Putin!

Cele mai frumoase femei din Ucraina luptă în război Foto: Arhivă
Cele mai frumoase femei din Ucraina luptă în război Foto: Arhivă

Nu sunt doar curajoase, ci și extrem de frumoase! Femeile soldat din Ucraina fac furori pe internet, după ce mai multe imagini le înfățișează cu armele în mână, gata să își apere familiile și țara natală.

Femeile soldat se află printre trupele care luptă în prima linie împotriva forțelor ruse, în estul țării sfâșiate de război. Acestea sunt hotărâte să lupte pentru a învinge trupele președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, transmițându-i acestuia din urmă și un mesaj. „Ne-ai ucis copiii, iar acum vei plăti!”, spun femeile soldat din Ucraina, potrivit The Sun.

Cele mai frumoase femei din Ucraina luptă în război

Fiindu-le alături, și alte mii de civili fac antrenamente pentru a învăța cum să tragă cu armele de asalt. De Ziua Internațională a Femeii, oficialii ucraineni au publicat mai multe imagini cu femeile soldat din prima linie, în ochii cărora se citește determinare și mult curaj.

Dacă nu ar fi contextul acual însă, am crede că femeile soldat fotogradiate fac doar un pictorial pe tema războiului, având în vedere că pe lângă atuurile menționate anterior, acestea sunt și extrem de frumoase și ar putea trece ușor drept modele.

 „Femeile soldat se află în prima linie în tot estul Ucrainei. Ele luptă cot la cot cu bărbații și văd tot timpul acțiuni de luptă.”, a spus un oficial pentru sursa citată.

Nu visau niciodată că se vor înrola în armată

Unele dintre ele sunt femei de afaceri, tinere studente sau profesoare și nu au visat niciodată că vor ajunge să se înroleze în armată, iar acum fac cursuri pentru a învăța cum să tragă cu armele. Planurile lor au fost date complet peste cap, însă sunt hotărâte să rămână pentru a-și apăra patria.

Bineînțeles că îmi este frică să mă antrenez pentru a fi capabilă să ucid pe cineva. Este un lucru foarte greu pentru o femeie să omoare și nu m-am gândit niciodată că va trebui să o fac vreodată. Dar am fost forțați de Rusia să ne antrenăm...

Rușii ucid copiii ucraineni, așa că femeile ucrainene vor face ceea ce trebuie să facă pentru a-i proteja.”, a declarat Kate ­Matchyshyn, în vârstă de 33 de ani.

Femeile ucrainene sunt puternice. Putin va afla și cât de puternice! Ne-a ucis copiii și așa îl vom face să plătească.

Războiul s-ar putea termina în câteva săptămâni sau s-ar putea să continue ani de zile și, dacă va fi așa, fiecare persoană trebuie să știe cum să folosească o armă, inclusiv femeile.”, a declarat și Bohdana Ostapyk, în vârstă de doar 23 de ani, care ajută la coordonarea antrenamentelor de tras cu arma.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net