Cele mai frumoase femei din Ucraina luptă în război: «Ne-ai ucis copiii, iar acum vei plăti!»

#Război Ucraina-Rusia

Deși femeile și copiii au voie în mod legal să părăsească Ucraina în timpul stării de război, unele dintre acestea au ales să rămână pentru a-și apăra casele și familiile. Iată ce mesaj au pentru președintele Vladimir Putin!

femei soldat kiev jpg
Cele mai frumoase femei din Ucraina luptă în război Foto: Arhivă

Nu sunt doar curajoase, ci și extrem de frumoase! Femeile soldat din Ucraina fac furori pe internet, după ce mai multe imagini le înfățișează cu armele în mână, gata să își apere familiile și țara natală.

Femeile soldat se află printre trupele care luptă în prima linie împotriva forțelor ruse, în estul țării sfâșiate de război. Acestea sunt hotărâte să lupte pentru a învinge trupele președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, transmițându-i acestuia din urmă și un mesaj. „Ne-ai ucis copiii, iar acum vei plăti!”, spun femeile soldat din Ucraina, potrivit The Sun.

Cele mai frumoase femei din Ucraina luptă în război

Fiindu-le alături, și alte mii de civili fac antrenamente pentru a învăța cum să tragă cu armele de asalt. De Ziua Internațională a Femeii, oficialii ucraineni au publicat mai multe imagini cu femeile soldat din prima linie, în ochii cărora se citește determinare și mult curaj.

Dacă nu ar fi contextul acual însă, am crede că femeile soldat fotogradiate fac doar un pictorial pe tema războiului, având în vedere că pe lângă atuurile menționate anterior, acestea sunt și extrem de frumoase și ar putea trece ușor drept modele.

 „Femeile soldat se află în prima linie în tot estul Ucrainei. Ele luptă cot la cot cu bărbații și văd tot timpul acțiuni de luptă.”, a spus un oficial pentru sursa citată.

Nu visau niciodată că se vor înrola în armată

Unele dintre ele sunt femei de afaceri, tinere studente sau profesoare și nu au visat niciodată că vor ajunge să se înroleze în armată, iar acum fac cursuri pentru a învăța cum să tragă cu armele. Planurile lor au fost date complet peste cap, însă sunt hotărâte să rămână pentru a-și apăra patria.

Bineînțeles că îmi este frică să mă antrenez pentru a fi capabilă să ucid pe cineva. Este un lucru foarte greu pentru o femeie să omoare și nu m-am gândit niciodată că va trebui să o fac vreodată. Dar am fost forțați de Rusia să ne antrenăm...

Rușii ucid copiii ucraineni, așa că femeile ucrainene vor face ceea ce trebuie să facă pentru a-i proteja.”, a declarat Kate ­Matchyshyn, în vârstă de 33 de ani.

Femeile ucrainene sunt puternice. Putin va afla și cât de puternice! Ne-a ucis copiii și așa îl vom face să plătească.

Războiul s-ar putea termina în câteva săptămâni sau s-ar putea să continue ani de zile și, dacă va fi așa, fiecare persoană trebuie să știe cum să folosească o armă, inclusiv femeile.”, a declarat și Bohdana Ostapyk, în vârstă de doar 23 de ani, care ajută la coordonarea antrenamentelor de tras cu arma.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
FotoJet (2) jpg
image png
image
image
image
image
image png
6 baza Craiova jpg
89611 vulcan Islanda   GettyImages 1309736200 jpg
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg