Cele mai mari scandaluri ale lui Myke Tyson. De ce a ajuns la închisoare de două ori

Ultima actualizare:

Mike Tyson a fost mereu un personaj controversat. Episodul petrecut recent în avion nu ar trebui să fie atât de surprinzător. Viața fostului pugilist a fost presărată cu multe momente șocante, incluzând două condamnări la închisoare, un tigru și o ureche mușcată.

Mike Tyson a fost condamnat de două ori
Mike Tyson a fost condamnat de două ori

Mike Tyson, în vârstă de 55 de ani, este protagonistul unui video care a devenit viral pe rețelele sociale. Enervat de un pasager nepoliticos în timpul zborului San Francisco - Florida, fostul pugilist l-a luat la pumni pe bărbatul recalcitrant, revenind astfel pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume.

Cunoscutul sportiv american a avut o carieră fenomenală, dar viața privată a fost una de coșmar. Primul boxer de la categoria supergrea, care a deținut simultan titlurile WBA, WBC și IBF și singurul de la categoria supergrea care le-a unificat succesiv, a ajuns de două la închisoare.

Mike Tyson A petrecut 3 ani la închisoare, după ce a fost condamnat pentru viol

În martie 1992, când era în vârful carierei sale în box, Mike Tyson a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru că a violat-o pe Desiree Washington. Victima avea doar 18 ani și era o fostă miss Black America.

Infracțiunea s-a petrecut în iulie 1991, într-un hotel din orașul Indianapolis. Sportivul a fost eliberat în martie 1995, după ce a executat jumătate din pedeapsă. 

După această faptă îngrozitoare, fostul campion la categoria grea a revenit după gratii câțiva ani mai târziu. De această dată, Mike Tyson a fost condamnat la un an de închisoare după ce a atacat două femei.

Mike Tyson a bătut un pușcăriaș: „Tipul ăla a spus ceva care m-a iritat”

Mike Tyson
Mike Tyson

Recent, sportivul a vorbit despre perioada în care a fost închis. Acesta a relatat un episod controversat petrecut în închisoare. Iritat de condițiile din pușcărie, Tyson a explodat și a bătut un deținut.

„A trebuit să pocnesc pe cineva doar o dată. Cineva a spus ceva și m-am dus la el și l-am lovit. Eram închiși în celule de multă vreme și tipul ăla a spus ceva care m-a iritat.

Nu aveam acces la sala de sport, pentru că cineva fusese înjunghiat sau ceva de genul ăsta. Mă simțeam mizerabil din cauza asta. Eram furios”, a povestit Tyson pentru publicația Ibtimes.

Fostul mare campion și-a mușcat adversarul de ureche în timpul luptei

Un moment unic și inegalabil în istoria sportului s-a petrecut pe 28 iunie 1997. Atunci, Mike Tyson l-a mușcat de ureche pe Evander Holyfield în timpul unui meci între cele două mari legende ale boxului. Duelul celor doi coloși a fost întrerupt, iar Tyson a fost descalificat.

„Eram foarte nervos, eram un soldat indisciplinat şi mi-am pierdut calmul. Atunci l-am muşcat de ureche", a povestit Tyson în cartea sa Undisputed Truth.

Fanii prezenți în arena din Las Vegas au rămas absolut uluiți după gestul barbar făcut de cel poreclit „Iron Mike”. Acel incident i-a adus o amendă de 3 milioane de dolari și a dus la pierderea licenței de boxer pentru un an.

Mike Tyson a deținut un tigru

De la numeroasele aventuri amoroase până la aparițiile în filme, viața lui Mike Tyson este plină de controverse și decizii bizare. La un moment dat, sportivul a deținut un tigru. Da, un tigru! Nu un cățel, o pisică sau o broscuță, așa cum își cumpără orice om normal. Pe acest detaliu s-a bazat și apariția spumoasă a lui Mike Tyson în celebrul film Hangover.

Cariera lui Tyson a avut mult de suferit din cauza multiplelor incidente. Iron Mike n-a stat niciodată cuminte. Cunoscut pentru loviturile sale devastatoare, sportivul a reușit de multe ori să-și facă viața „knockout”. Bătaia din avion nu face decât de condimenteze și mai mult o viața deja mult prea picantă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net