Cinci persoane au câștigat o sumă imensă la loto, dar pot pierde banii! Motivul este unul bizar

Ultima actualizare:

O situație cu totul bizară a avut loc în Marea Britanie, iar publicul din această țară încearcă să își dea seama ce s-a întâmplat! Cinci persoane au reușit să câștige câte un milion de lire la Loto, însă niciunul dintre aceștia nu s-a prezentat să ridice banii! Se pare că cei cinci norocoși sunt din Bolton, Northumberland, Shropshire, North Lanarkshire și Camden. Și alte persoane sunt în această situație.

Cei cinci câștigători pot pierde banii / foto: IStock
Cei cinci câștigători pot pierde banii / foto: IStock

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, cei cinci câștigători trebuie deja să se grăbească dacă nu vor să piardă milionul câștigat, deoarece nu mai au prea mult timp la dispoziție, pentru a putea ridica banii. Câștigătorii din Bolton și Northumberland mai pot să ridice banii până în luna mai, iar cel din Shropshire are la dispoziție până în luna iulie.

În privința câștigătorilor din North Lanarkshire (din apropiere de orașul Glasgow) și din Camden, aceștia au la dispoziție o perioadă ceva mai îndelungată. Ei își pot ridica premiul de la Loto până pe data de 14 august. Iar de parcă această situație nu este îndeajuns de bizară, se pare că mai există și alte persoane în situații asemănătoare!

Câștigătorii care nu și-au ridicat premiile la Loto

Mai multe persoane nu s-au prezentat să își ridice premiile de la Loto, iar acum există premii cu o valoare de 500.000 de lire sterline, nerevendicate. Dacă norocoșii nu își vor ridica banii câștigați, aceștia vor urma să fie folosiți pentru a finanța alte proiecte ale Loteriei Naționale. Printre aceste proiecte care ar urma să fie finanțate cu acești bani se numără bănci de alimente, ateliere, cât și alte proiecte menite pentru a sprijini comunitățile aflate în dificultate.

„Sperăm că un jucător norocos se va prezenta la timp, dar dacă nu primim o cerere de revendicare validă în termen de 180 de zile de la data extragerii, premiul și orice dobândă acumulată va fi folosită în beneficiul proiectelor Loteriei Naționale din Marea Britanie”, au comunicat reprezentanții Loteriei Naționale, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net